Luis Gabriel spune povestea melodiei de succes care a ajuns la aproape 100 de milioane de vizualizări. Iată cum a apărut, de fapt, hitul: ”Toate diamantele”

”Toate diamantele” a făcut furori în România, dar în țări precum Turcia și Albania și e la un pas să atingă pragul de peste 100 de milioane de vizualizări pe canalul de Youtube.

16 sept. 2021, 17:38
Luis Gabriel spune povestea melodiei de succes care a ajuns la aproape 100 de milioane de vizualizări. Iată cum a apărut, de fapt, hitul: ”Toate diamantele”

Luis Gabriel spune povestea melodiei de succes care a ajuns la aproape 100 de milioane de vizualizări. Luis Gabriel a vorbit cum a luat naștere, de fapt, această melodie și cum a ajuns artistul în ipostaza de a cânta.

Luis Gabriel spune povestea melodiei de succes care a ajuns la aproape 100 de milioane de vizualizări. Iată cum a apărut, de fapt, hitul: ”Toate diamantele”

Revenit din Franța, pentru că nu s-a acomadat la echipa de fotbal unde juca, în timpul izolării din pandemie a început să cânte. Din pasiune a început să se filmeze cu telefonul, după care a început să investească din ce în ce mai mult.

Cântărețul a recunoscut că i-a luat 45 de minute să compună toată piesa, iar lucrurile i-au ieșit din prima. Singurul hop a fost unul ușor de trecut: „eu cântam în albaneză, iar în română ziceam toate bijuteriile. Apoi am zis toate diamantele și a ieșit.”

La momentul respectiv, Luis Gabriel nu s-ar fi gândit nicio secundă că va ajunge locul 1 în trendingul de pe Youtube și nici viral pe TikTok, însă oamenii care l-au ascultat s-au lăsat cuceriți încă din prima clipă de vocea lui, astfel că piesa a ajuns la aproape 100 de milioane de vizualizări.

„Nu am ajuns să mă cunosc atât de bine, dar despre mine pot să vă spun că sunt un băiat modest. Am jucat fotbal și am dat de cineva care a vrut să parieze pe mine în muzică, mai exact Ionuț Cercel.

M-a ajutat enorm și am lansat împreună cea mai ascultată melodie. Acum sper doar că nu mă voi schimba niciodată și că succesul pe care îl am nu mă va face să fiu alt om, că știți cum se întâmplă. Consider că am principii de viață solide și o coloană vertebrală și voi rămâne mereu la fel, același băiat cu suflet bun care tratează pe toată lumea în mod egal.

Luis Gabriel spune că succesul său vine pentru că trăiește prin muzică și simte ceea ce cântă: Nu m-am gândit niciodată că voi deveni atât de apreciat, atât de iubit. Pot doar să spun că îmi tresare inima de bucurie atunci când văd că melodiile mele ajung la inimile oamenilor. Eu cânt ceea ce simt, trăiesc prin muzică, iar dacă mesajul meu ajunge la sufletul lor, sunt un artist fericit și împlinit.

Și înainte să mă lansez în muzică eram foarte iubit, am un caracter frumos, sunt un om modest, vorbesc cu toată lumea, sunt prietenos. Oamenii îmi spun mereu că sunt ca un «pansament», îmi place să-i ascult, să-i ajut. Mă consider un om bun, un om normal. Cred că omenia trebuie să fie, în viață, mai presus de orice”, a spus Luis Gabriel, pentru CANCAN.RO.

Citește și: Luis Gabriel, ascensiunea „diamantului” care a luat cu asalt muzica din România: „Cred că omenia trebuie să fie mai presus de orice”