Luis Gabriel nu locuieşte cu Haziran. Artistul urmează să devină tată, dar stă cu părinţii, iar iubita, la Craiova

Luis Gabriel nu locuieşte cu Haziran. În pandemie, artistul a dat lovitura cu melodia "Toate diamantele", care a avut şi încă are un succes răsunător. Tot în acea perioadă, şi-a cunoscut şi jumătatea, pe Haziran, cu care este şi colaborează profesional.

08 dec. 2021, 14:29
Luis Gabriel nu locuieşte cu Haziran. Artistul urmează să devină tată, dar stă cu părinţii, iar iubita, la Craiova
Luis Gabriel nu locuieşte cu Haziran

Luis Gabriel nu locuieşte cu Haziran. La cei 24 de ani, cântăreţul urmează să devină tată. Iubita lui este gravidă, iniţial aveau gemeni, însă a rămas doar un copil în dezvoltare. În ciuda vârstei fragede, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mari de viitor.

Luis Gabriel nu locuieşte cu Haziran

Momentan, Luis Gabriel şi Haziran nu locuiesc împreună, artistul stă în Bucureşti, împreună cu părinţii lui, iar iubita lui locuieşte la Craiova, alături de familia ei.

Eu și Haziran ne-am cunoscut la studioul de înregistrări. Am văzut o blondă foarte mișto care trecea prin fața mea și am urmărit-o. Apoi ne-am întâlnit, pentru că am înregistrat amândoi în același studio.

Și viața mea amoroasă s-a schimbat în bine și datorită pieselor cântate. Culmea e că într-o zi de 13 din luna iulie a fost urcată piesa Toate Diamantele pe Youtube. Nu sunt superstițios, dar pot să spun că toată viața mi s-a schimbat. Are alt sens.

Deocamdată nu mi-am luat casă nouă, stau în casă cu părinții mei, în Ghencea. Mai stau și pe la Craiova cu «soția mea». Nu suntem căsătoriți, dar i-am oferit inelul de logodnă pe scenă, vara trecută, am cerut-o în căsătorie”, a declarat Luis Gabriel pentru Click.ro.

„M-a luat succesul pe nepregătite, peste noapte”

Luis Gabriel recunoaște că toată agitația provocată de succesul piesei l-a luat pe nepregătite. Dacă înainte nu-și făcea griji când ieșea pe stradă, acum trebuie să fie atent, pentru că-l recunoaște toată lumea.

Citeşte şi: Haziran, probleme cu sarcina. Iubita lui Luis Gabriel a trăit o adevărată dramă: „Aveam gemeni, dar unul s-a oprit din evoluţie”

M-a luat succesul pe nepregătite, peste noapte. Poate mai facem și noi gafe, e greu să mulțumești atâta lume, atâția fani. Înainte trebuia să mulțumești câțiva oameni din familie și doi, trei prieteni.

Acum sunt mulți fani, trebuie să ai grijă ce vorbești, cum te porți, ce faci, să împaci pe toată lumea. Nu-mi este greu să mă opresc, să fac poze sau să dau autografe. Mă duc cu câteva ore înainte, stau la masă să fac poză și aștept oamenii, fanii.

Fac fotografii cu fiecare în parte, le spun și bodyguarzilor să îi lase, să nu intervină, ca să facem poze. Pentru că atâta timp un om vrea o fotografie cu tine, te apreciază, asta e un lucru frumos. Doar nu vine un dușman să facă o poză cu tine.

În viitorul apropiat am de lansat o mulțime de piese, de filmat videoclipuri, de lansat în jur de 15 proiecte, plus cele care vor veni în continuare. Deocamdată am treabă, o să mă îngrijorez atunci când nu o să mai fie.

Atâta timp când vin din toate părțile, mie îmi place să lucrez cu toată lumea, așa cum am mai spus. Dacă cineva îmi dă și îmi place o melodie, eu colaborez pentru că îmi place să cânt”, a mai spus Luis Gabriel pentru aceeaşi sursă.