Haziran, probleme cu sarcina. Iubita lui Luis Gabriel a trăit o adevărată dramă: „Aveam gemeni, dar unul s-a oprit din evoluţie”

Haziran a întâmpinat probleme cu sarcina. În urmă cu o săptămână, Luis Gabriel și iubita sa erau foarte fericiţi şi anunţau că urmează să devină părinţi. Între timp, tânăra a aflat că trebuia să aibă gemeni, însă unul s-a oprit din evoluţie.

10 nov. 2021, 14:48
Haziran, probleme cu sarcina. Iubita lui Luis Gabriel a trăit o adevărată dramă: „Aveam gemeni, dar unul s-a oprit din evoluţie”
Haziran, probleme cu sarcina

Haziran, probleme cu sarcina. Invitați în cadrul unei emisiuni de televiziune, Luis Gabriel și iubita lui au vorbit despre momente grele pe care le-au trăit în urmă cu câteva zile.

Haziran, probleme cu sarcina

După ce Haziran a ajuns de urgență la spital, în urma unor sângerări, a aflat o veste tristă, că purta o sarcină dublă, iar unul din gemeni s-a oprit din evoluţie.

Chiar dacă pierderea i-a întristat foarte tare, cei doi sunt fericiți că măcar unul dintre ei a supraviețuit și așteaptă cu nerăbdare să își strângă copilul în brațe.

Citeşte şi: Luis Gabriel, ascensiunea „diamantului” care a luat cu asalt muzica din România: „Cred că omenia trebuie să fie mai presus de orice”

Am avut parte de nişte complicaţii. Chiar de ziua lui Luis, acum câteva zile, am ajuns la spital în urma unor sângerări şi am aflat ulterior că aveam gemeni, trebuiau să fie doi, dintre care unul s-a oprit din evoluţie. Sunt însărcinată în 6 săptămâni.

Deocamdată, această experienţă nu afectează sarcina cu nimic şi sperăm să nu fie probleme nici pe viitor. Eu, cu o seară înainte, visasem că o să avem fată şi băiat.

Poftele nu sunt o noutate, şi înainte aveam. Săptămâna viitoare o să îi auzim inimioara.„, a declarat Haziran la XNS.

Luis Gabriel a cerut-o de soţie pe Haziran

Luis Gabriel și iubita sa Haziran sunt împreună de aproximativ un an, iar pentru că lucrurile au decurs foarte bine între cei doi, cântărețul s-a gândit să o ceară de soție pe iubita lui, iar răspunsul acesteia a fost un mare „Da”.

Suntem împreună de un an. Chiar dacă pentru unii înseamnă puțin timp, noi am trăit într-un an cât alții în zece și ne iubim necondiționat.

M-am decis să o cer în căsătorie pentru că ea este femeia vieții mele, ea s-a născut atunci când m-a cunoscut pe mine. Ne iubim, ne respectăm și avem încredere unul în altul și sunt bucuros că am găsit, într-o lume atât de mare, omul meu de suflet”, a spus Luis Gabriel pentru Cancan.