Luiza şi Alexandra, văzute în Italia. Martor: „Dacă eşti fata lu’ Măceşanu, vino cu mine”

Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu ar fi fost văzute pe insula Elba din Italia. Investigatorul România TV a stat de vorbă cu o femeie care susţine că le-a văzut pe cele două.

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 19:42
Luiza şi Alexandra, văzute în Italia. Martor: „Dacă eşti fata lu’ Măceşanu, vino cu mine”

Iată interviul realizat de investigatorul România TV

Sunt Rocco Xavi…

Vai, domnul Rocco, acum vorbeam cu o prietenă despre cazul ăsta. Din septembrie stau și sufăr, nu-mi dă nimeni un număr să vorbesc. Eu nu am Facebook.

Rocco: Ce s-a întâmplat?

– Vă spun ce s-a întâmplat…Eu sunt aici de mulți ani, stau cu un domn de aici de 10 ani, am doi băieți și lucrez. Lucrez dimineața la făcut curățenie în conac, chiar la primăria Marina de Campo, insula de Elba. Și am urmărit și eu cazul, ca toți românii. Îmi spuneau băieții „săracele fetele”..La sfârșitul lui august am început și eu să mă uit cât puteam și cât aveam timp. Eu la doamna aceea mă duc de la 9 la 12 și seara mă duc să o duc în pat și să fac tot ce mai trebuie făcut.

Rocco – Sunteți badantă.

– În prima săptămână din septembrie au ajuns 8 fete să intre într-un apartament vecin. Vă dau numărul de la casă, de la apartament, de la stradă, tot. Am văzut că au venit 8 fete. Și am spus cu doamna, „vai de mine, să vezi că ne saltă casa în aer”. Că fetele când vin, se distrează.  Când am ieșit la 12 doamna cu curățenia nu terminase și am întrebat-o „Fetele or să vină aici?” „Da,da” „Vai de mine, or să ne scoată pe noi”. Tineretul e tineret și vin în vacanță. Am plecat și le-am văzut pe fete pe bănci, dar nu mi-a sărit nimic în ochi. Asta era sâmbătă…Trece duminică, luni, marți. Nu se auzea nici muscă, nici țânțar, nici nimic. Nimic, nimic, ca și cum n-ar fi fost nimeni. Dimineața am văzut două fete cu sacoșe intrând, veneau de la cumpărături. Mi s-a părut straniu, că nu există să fie așa liniștite. Și-am întrebat-o pe doamnă, pe fratele ei…”Am văzut că au venit niște fete, voi auziți ceva, gălăgie?” „Nimic…Nu, zice, că așa-s de educate că nici nu se aude când intră sau când ies”. Ceva nu mi-a fost clar, era ceva ce n-am mai văzut eu pe Elba de 15 ani de când sunt aici. Am început să mă uit, să le văd și eu, să văd despre ce e vorba. Vineri seara când mă duc la seniora ca să o…să o duc în pat, cineva mă aștepta pe hol. Era o doamnă creață, cu un domn și cu o doamnă mai în vârstă. Le-am dat bună seara și le-am zis „În apartamentul ăsta sunt 8 fete, vreau să le văd și eu că n-am mai văzut de când sunt aici fete așa liniștite”. „Ce fete? Ce fete? Așteptam să îmi spuneți de unde se aprinde becul, că am sunat și la ușă la dumneavoastră” „Cum de unde se aprinde becul pe hol? De la fiecare din casă”.

Am văzut că doamna mai în vârstă și domnul ieșea, doamna ramanea si era …vorbea cu cineva din casă. Doamna a stat o săptămână, a plecat cu familia…nu am spus la nimeni nimic.

Era 30 septembrie. Era o petrecere in Marina de Campo … un concurs si se adunau toti la primarie in fata dupa concurs. Eu tot in geam. Am vazut o fata blonda, alba la fata, semana cu Luiza, dar foarte spalacita.

ROCCO – Drogata?

-Nu stiu…Eu nici nu fumez, nu îmi dau seama.

ROCCO – Speriata?

-Un pic sperioasa…Era cu geamul inchis…pana sa deschid geamul am vazut ochii..ori verzi, ori albastri, nu imi dau seama. Avea o frunte foarte lata, parul pana pe la umeri si parul saten cu suvite. 

Duminica am avut de lucru, ca am vrut sa ma duc la carabinieri. Zic nu-i nimic, ma duc acasa si vorbesc cu baiatul meu. M-am dus acasa si am vorbit cu el, zice „Mama, esti culmea, nu te baga in asa ceva, te uiti prea mult pe Youtube. Nu au cum sa fie aici, cine să le aducă, Dincă? Iti dai seama cat costa un apartament pe insula de Elba?”. Lasa-te cu prostiile…Se face luni, ma duc la carabinieri. Cand m-am dus luni dimineata la 9, uşile şi ferestrele la fete erau deschise. Am incercat sa le intreb cine sunt

Rocco- Aveti adresa unde a locuit fata asta?

– Da…daca lucrez aici..

Rocco – La care adresa a fost?

– Insula de Elba, Marina de Campo. Piata Dante Aligheri 132.

Rocco – Carabinierii de acolo stiu ceva de asta?

– Nu, nu, nu am avut curajul sa ma duc la carabinieri. Eu cred ca aceea era Luiza. Sotul imi spune mereu „Te culci cu Ciutacu in mana, te trezesti dimineata cu Ciutacu”, ca numai la asta ma uit. Posibil ca e o parere de-a mea, dar va mai spun ceva..intr-o zi de ianuarie in piata din fata primariei sunt mame cu copii si-am vazut si doua fete. Una cu parul negru si una parea ca e Alexandra. Cu parul taiat pana spre umeri, fara breton. Cu ochelari negri, ca era soare, si cu un paltonas crem. Era 12 fara 10. Am asteptat sa o iau pe doamna din baie…si sa ma duc repede la ea sa-i spun „Daca esti fata lu Macesanu, ridica-te si vino la mine”. Pana am ajuns eu sa cobor, au plecat fetele. Am intrebat alte doamne daca au vazut fetele.

 Citeşte şi BOMBĂ în cazul Caracal! Alexandra Măceşanu a fost văzută într-un aeroport. Mama a confirmat

 


loading...