Lumânări aprinse, la salon. Angajatele, încă în stare de şoc VIDEO

Angajatele coaforului în care a avut loc masacrul de luni s-au întors la muncă. Cu ochii în lacrimi, ele au depus flori şi au aprins lumânări la intrarea în salon. Femeile au povestit clipele de coşmar prin care au trecut şi au spus că atacatorul merită pedeapsa cu moartea.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 12:53
Lumânări aprinse, la salon. Angajatele, încă în stare de şoc VIDEO

Miercuri, autorităţile au desigilat salonul unde s-a produs luni atacul armat, aşa că angajatele au putut să revină la serviciu. Acestea au depus flori şi au aprins lumânări în memoria colegelor care au murit în urma atacului armat.

„E un om deosebit şi m-am ataşat de ea, era o doamnă din toate punctele de vedere. Nu pot să cred că nu mai este. Mergând la ea acasă l-am văzut şi pe soţul ei, discuţii n-am avut cu el. L-am cunoscut şi pe Bogdan, iar pentru Bogdan ca orice mamă era mama cea mai bună. Am văzut-o de foarte multe ori tristă, mi-am dat seama că ceva este în neregulă, dar am evitat să discut asemenea subiecte pentru că sigur nu-i făceau plăcere”, a declarat, la România TV, prietena Florinei Vlădan de 12 ani şi clientă a salonului.

Aceasta a precizat că nu a văzut-o lovită şi că a evitat aceste discuţii, însă tristeţea de multe ori pe faţa ei spunea multe.

„Aflasem ceva că ar fi în divorţ cu soţul ei, dar nu voiam să cred că acea doamnă deosebită pentru casă, pentru copil, pentru ea, pentru soţ, nu puteam să cred că poate să trăiască asemenea momente”, a adăugat prietena Florinei.

Aceasta a precizat clar că Florina Vlădan nu avea o relaţie cu un alt bărbat, deoarece era prea devotată casei şi copilului.

Femeia a descris-o pe Florina ca fiind un om deosebit prin ceea ce realiza. Aceasta participa la concursuri şi avea diplome. Prietena victimei a declarat că o cunoştea şi pe casieră. „Aşa cum apăreau erau ca o familie. Erau nişte prietene deosebite. E ceva ce nu se poate explica în cuvinte”, a spus aceasta.

Femeia a precizat că nu-şi poate explica cum după 25 de ani, când a existat o iubire, soţul Florinei s-a putut schimba atât de mult.