Era pufoasă rău, iar când a slăbit s-a spus că şi-a micşorat stomacul. De fapt a renunţat la un singur aliment

Adriana Bahmuţeanu a reuşit să slăbească 20 de kg, renunţând la un singur aliment. Vedeta a dezvăluit cum a reuşit să-şi îndeplinească visul de a avea silueta mult dorită.

RomaniaTV.net
29 iul. 2017, 17:35
Era pufoasă rău, iar când a slăbit s-a spus că şi-a micşorat stomacul. De fapt a renunţat la un singur aliment

Adriana Bahmuţeanu a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 20 de kg şi să ajungă la silueta mult dorită. Vedeta TV a mărturisit că nu şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului şi că a reuşit să slăbească după ce a renunţat la consumul de carne.

„Slăbitul ţine de alimentaţie. Nu m-am operat la stomac. Eu de trei ani nu mai mănânc deloc carne. Sunt vegetariană şi mai nou rawvegan. Mă simţeam rău, eram umflată, mi se umfla gâtul şi nu ştiam de ce. N-a ştiut nimeni ce am şi la un moment dat am citit o carte şi am spus gata. Mai mănânc peşte, fructe de mare, consum lactate, ouă, ciuperci. Ciuperca înlocuieşte foarte bine carnea şi sunt foarte gustoase şi sănătoase. Când mi-e foame şi nu apuc să mănânc nimic, bag o merdenea. Când am renunţat la carne m-am simţit foarte bine. Nu mi-e poftă deloc. Merg la prieteni care fac grătare, nu am nicio problemă. Am noroc că nu am fost niciodată atrasă de dulciuri. Mie-mi plac murăturile. Şi acum, vara, am murături în casă. Eram profund nefericită. Când m-am gândit să-mi schimb viaţa, mi-am schimbat-o de tot. Acum fac ce-mi place, copiii mei sunt la fel de fericiţi ca mine, am de toate, am ce să mănânc şi se vede lucrul ăsta”, spune Adriana Bahmuţeanu.