Lumea interlopă este în șoc! Unul dintre membrii clanului Corduneanu și soția lui au fost trimiși în judecată

Lumea interlopă din Iași este în stare de șoc, după ce un eveniment neașteptat i-a luat pe toți prin surprindere.

09 iun. 2022, 18:41
Lumea interlopă este în șoc! Unul dintre membrii clanului Corduneanu și soția lui au fost trimiși în judecată

Unul dintre membrii clanului Corduneanu, Petronel Corduneanu și soția lui, Alina Filip, au fost trimiși în judecată. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași le-au adus acuzații de șantaj și, respectiv, influențarea declarațiilor.

Petronel Corduneanu și soția lui, Alina Filip, a fost trimiși în judecată

Petronel Corduneanu este acuzat că ar fi șantajat o cunoscută, amenințând-o cu acte de violență, pentru a continua să scoată diverse sume de bani de la Western Union pe numele ei, scriu jurnaliștii de la bzi. 

Surse judiciare au dezvăluit pentru sursa menționată mai sus că, în realitate, banii scoși de femeia respectivă ar fi ajuns la Petronel Corduneanu. La un moment dat, victima a refuzat să îi mai ajute. Banii ar fi provenit din diferite activități ce s-ar fi desfășurat în țări din vestul Europei.

Citește și: E petrecere în lumea interlopă. Adrian „Beleaua” Corduneanu, unul dintre liderii celui mai mare clan, a fost eliberat

Victima s-a plâns că a fost șantajată de celebrul interlop

 

Sursele citate mai sus spun și că după ce a fost amenințată femeia care scotea banii de la Western Union a decis să meargă la Poliție. Atunci autoritățile au decis să deschidă o anchetă în acest caz.

Mai mult decât atât, se pare că Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, ar fi încercat să o determine pe femeie să-și schimbe declarațiile date inițial. Totul, în schimbul sumei de 10.000 de lei. Însă femeia ar fi refuzat să-și modifice declarațiile.

Aceasta nu este prima dată când lui Petronel Corduneanu i se aduc astfel de acuzații. În urmă cu mai bine de 3 ani, Petronel Corduneanu a fost oprit în trafic de „mascați”. Acesta a fost dus la locuința lui din zona Târgu Cucu, unde a avut loc percheziția domiciliară. Totul a durat câteva ore. După miezul nopții a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost dus în fața procurorului.

La vremea aceea, cel care a făcut plângere împotriva lui Petronel Corduneanu a fost un tânăr, un fel de agent imobiliar care căuta ponturi, după care le vindea mai departe unor persoane cu bani.

Citește și: Conflict intern în Clanul Corduneanu! Acuzaţii grave la adresa soţiei lui Petronel: s-a ajuns la plângere penală!

Petronel Corduneanu l-ar fi împrumutat cu bani pe denunțătorul său, iar acesta din urmă nu i-ar fi returnat, susținând că se simte șantajat și amenințat. Pe de altă parte, Petronel Corduneanu a susținut atunci că, în realitate, denunțătorul său l-ar fi înșelat.