Lumea medicală este în lacrimi! Medicul Iulia Căpitănescu a plecat printre îngeri

Iulia Delia Căpitănescu a pierdut lupta cu boala. Aceasta era internată într-o unitate medicală din București. Lumea medicală este în lacrimi. Iulia era directorul al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Dobrița, Gorj.

21 mart. 2023, 12:58
Lumea medicală este în lacrimi! Medicul Iulia Căpitănescu a plecat printre îngeri

Lumea medicală este în doliu! Directorul mediacal al spitalului TBC de la Dobrița a decedat. Iulia Delia Căpitănescu avea numai 55 de ani și era medic specialist laborator și director al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Dobrița, Gorj. Aceasta a fost doborâtă de o boală îngrozitoare, de care din păcate nu s-a mai putut lecui. Iulia s-a ridicat printre îngeri în timp ce se afla la o unitate medicală din București.

Citește și: Doliu uriaș în lumea muzicii. Cunoscuta soprană Virginia Zeani a trecut la cele veșni

În urmă nu a rămas numai familia îndoliată a Iuliei, ci zeci de pacienți a căror încredere a câștigat-o în anii ei de activitate. Încă din anul 2009, medicul activa în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Dobrița, Gorj. În toți acești ani, s-a pierdut șirul vieților salvate de aceasta. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață, Iulia Delia Căpitănescu venea în ajutorul oricui avea nevoie, iar cu fiecare ocazie aceasta lupta pentru interesele instituției pentru care o conducea.

Colegii din unitatea medicală pe care o conducea au fost de-a dreptul șocați de moartea medicului. Aceștia au rămas cu un gol în suflet, iar cuvintele pe care le-au transmis au fost cu adevărat emoționante.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. A fost un om deosebit, de o bunătate aparte, mereu cu o vorbă blânda și un zâmbet frumos pe buze pentru ceilalți… Dumnezeu să te odihnească în pace, Iulia Căpitănescu! Sincere condoleante”, transmit salariați ai unității medicale.

Iulia Delia Căpitănescu s-a născut în anul 1968. Aceasta a absolit Liceul Sanitar Ramnicu Valcea în anul 1986, pentru ca mai apoi să urmeze cursurile Facultății de Medicina si Farmacie, UMF Craiova.

Citește și: Doliu în lumea filmului. A murit starul din Star Wars şi Harry Potter, avea doar 56 de ani