Luminița Anghel, despre cele mai cumplite momente din viața ei: „Am fost salvată în ultimul moment”. A fost la un pas de moarte

Luminița Anghel a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei. Vedeta a scăpat ca prin urechile acului de moarte.

31 mai 2023, 23:06
Luminița Anghel, despre cele mai cumplite momente din viața ei: „Am fost salvată în ultimul moment”. A fost la un pas de moarte
Luminița Anghel, despre cele mai grele momente din viața sa

Luminița Anghel a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din viața sa. Artista a fost la un pas de moarte și a suferit în tăcere atunci când și-a piertdut părinții.

Chiar dacă în ultima perioadă a fost târâtă într-un nou scandal, din cauza fiului adoptiv recent diagnosticat cu boala Borderline, vedeta spune că este liniștită.

Vedeta spune că pentru ea pandemia a fost o perioadă de odihnă fizică și fizică, în care a avut ocazia să se redescopere.

„Am învățat că mă pot lipsi de foarte multe dintre lucrurile pe care le foloseam înainte de lockdown. A trăi simplu este o adevărată fericire. Am experimentat cântatul din sufragerie și m-am simțit ca în perioada începutului de carieră”, a declarat Luminița Anghel pentru viva.ro.

Citește și: David Puşcaş, noi acuzaţii la adresa mamei sale adoptive. Ce spune despre Luminiţa Anghel: „M-a enervat groaznic, m-am supărat”

În 2019, vedeta a aflat că suferă de o boală moștenită de la tatăl ei. A ajuns la spital în stare critică, medicii făcând tot posibilul pentru a o salva.

„În 2019 am trecut printr-o experiență cumplită, fiind, într-adevăr, la un pas de moarte.

Nu am știut până în acel moment că sunt moștenitoarea unei boli pe parte paternă, numită trombofilie. În urma unui cheag de sânge, ignorat în timp și instalat pe piciorul drept, am ajuns în situația critică din care am fost salvată în ultimul moment”, a mai spus Luminița Anghel.

Citește și: Luminiţa Anghel le dă peste nas răutăcioşilor care spun că a exagerat cu operaţiile estetice: „Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987”

Vedeta și-a pierdut părinții la distanță de numai cinci ani. Aceasta spune că au fost cele mai grele momente prin care a trecut vreodată. Fiind persoană publică, nu și-a permis să le arate oamenilor prin ce trece.

„Fară îndoială, cele mai grele momente din viața mea au fost atunci când mi-am pierdut părinții. Pe tatăl meu, imediat după Eurovision, și pe mama mea la cinci ani distanță. Iată aici un dezavantaj mare al celebrității, când nu poți să arăți publicului larg tristețea din suflet”, a adăugat Luminița Anghel.