Luminiţa Anghel le dă peste nas răutăcioşilor care spun că a exagerat cu operaţiile estetice: „Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987”

Luminiţa Anghel dă peste nas răutăcioşilor care spun că a exagerat cu operaţiile estetice. În vârstă de 53 de ani, cântăreaţa este sătulă de comentariile internauţilor, care fac referire la ”transformarea” ei.

08 aug. 2022, 16:57
Luminiţa Anghel le dă peste nas răutăcioşilor care spun că a exagerat cu operaţiile estetice: „Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987”

Luminiţa Anghel dă peste nas răutăcioşilor care spun că a exagerat cu operaţiile estetice. În urmă cu câţiva ani, artista recunoştea faptul este deschisă intervenţiilor estetice de bun simţ, însă neagă că şi-ar fi făcut ceva la buze.

Citeşte şi: Luminița Anghel, transformare radicală datorită sportului. Cum arată la 53 de ani: „Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac”

Luminiţa Anghel dă peste nas răutăcioşilor

Pozele artistei au devenit un subiect extrem de controversat pe pagina ei de Instagram. Și asta pentru că sunt mulți care consideră că ar fi exagerat cu operațiile estetice. Fapt pe care ea îl neagă și susține că trăsăturile ei sunt naturale.

Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz ,”drăgălașilor” care insistă cu ”ti-ai umflat buzele”. Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumoși și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți…❤️”, a scris artista într-un mesaj pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Luminita Anghel (@luminitaanghel)

În 2015, artista recunoştea că bustul ei a avut de suferit din cauza unei diete drastice, iar cea mai bună decizie a fost să-și facă un implant mamar. Momentul decisiv a venit în momentul în care a văzut poze cu ea într-un costum de baie.

Când m-am văzut într-o fotografie, la plajă, mi-am spus eu mie că asta e nesimțire. În momentul în care slăbești e normal să și se mai lase una, alta, și să nu mai ai același tonus. Îmi doresc să-mi pun implanturi la un moment dat. Am peste 45 de ani și consider că pot să-mi fac o operație estetică de bun-simț. De altfel, am mai apelat la ajutorul esteticienilor. Mi-am injectat acid hialuronic pentru ridurile de expresie, la sfatul unei prietene”, declara solista în cadrul emisiunii Oanei Turcu de la Antena Stars.