Luminiţa Anghel îşi dă maşina la schimb cu un apartament la mare

Luminiţa Anghel vrea să-şi dea maşina. Şi, pentru că nu găseşte cumpărători, artista s-a arătat dispusă să facă un schimb. Potrivit Libertatea, ea ar vrea să primească în locul maşinii un apartament la malul mării.

RomaniaTV.net
10 dec. 2015, 10:29
Luminiţa Anghel îşi dă maşina la schimb cu un apartament la mare

Soţul Luminiţei Anghel, Silviu Dumitriade, încearcă să vândă un SUV de lux din 2009. Potrivit unui anunţ postat pe un site, preţul bolidului este de peste 30.000 de euro. Artista şi soţul ei vor să vândă maşina pentru că impozitul este de 7000 de lei pe an. Ofertele s-au lăsat, însă, aşteptate, iar soţul artistei a găsit o altă variantă: dă maşina la schimb pentru un imobil la mare.

„Pot schimba cu ceva imobiliar în București sau la mare. Mai pun sau accept diferența, după caz. Poate o garsonieră sau apartament”, se arată în anunțul postat pe un site.

Citeşte şi Luminiţa Anghel: „Soţul meu mă înşală cu nişte rable”

Soţul Luminiţei Anghel a scos la vânzare şi alte obiecte, precum ochelari de soare, ceasuri, dar şi tablouri. El este, potrivit artistei, obişnuit cu astfel de tranzacţii: „De 16 ani e clientul unui site de vanzari de orice. Orice chestie de care nu mai are nevoie o pune acolo la vanzare sau orice chestie pe care ar putea sa o fructifice in vreun fel, material, o pune la vanzare”, povestea recent cântăreaţa.

Uneori, partenerul artistei are şi succes. Presa tabloidă a scris recent că a găsit clienţi pentru un ceas de lux, un microfon profesional, dar şi pentru patul copilului.