Lună de miere în Mykonos de coşmar pentru doi tineri. Nota de plată primită pentru 12 stridii, o bere și un Aperol le-a afectat grav bugetul de vacanţă

Lindsay Breen și soțul ei Alex, ambii în vârstă de 30 de ani, din Canada, se aflau în luna de miere în Mykonos şi au mers la un restaurant din zonă. Cei doi tineri însurăţei au comandat 12 stridii, o bere și un Aperol spritz. Nota de plată primită pentru cina "de fiţe" le-a afectat grav bugetul de vacanţă.

03 aug. 2022, 11:41
Lună de miere în Mykonos de coşmar pentru doi tineri. Nota de plată primită pentru 12 stridii, o bere și un Aperol le-a afectat grav bugetul de vacanţă

Un cuplu de tineri aflat în luna de miere a avut un şoc atunci când a primit nota de plată pentru „gustare rapidă” și două băuturi la un restaurant din Mykonos, o staţiune de fiţe din Grecia.

Lindsay Breen și soțul ei Alex, ambii în vârstă de 30 de ani, erau în luna de miere în Mykonos şi au mers la un restaurant cu specific pescăresc pentru a bea ceva. Cei doi soţi, care s-au căsătorit în Italia în mai, au povestit că au comandat 12 stridii, o bere și un Aperol spritz și au primit o notă de 400 de euro.

Citeşte şi: Cum se distrează Simona Halep în vacanța de vis din Mykonos, unde a plecat cu Toni Iuruc. Primele fotografii postate de tenismenă – FOTO

„Am intrat la restaurant pentru o gustare şi ceva de băut. Chelnerii ne-au sugerat imediat să încercăm stridiile. Voiau să ne servească picioare de crab. Dumnezeule, bine că am refuzat! Soţul meu s-a dus la toaletă şi când s-a întors părea şocat. A zis că a văzut undeva un meniu şi o stridie e 29 de euro. Imposibil!”, a povestit femeia, potrivit DailyStar.

Lindsay a continuat: „Din fericire, mai aveam destui bani, ne folosim cardul de credit pentru cheltuieli mai mari. Îmi pot imagina cum ar ajunge cineva fără bani”.

Citeşte şi: Topul celor mai frumoase 5 plaje din Grecia. Aţi vizitat vreuna dintre ele?