Cum se distrează Simona Halep în vacanța de vis din Mykonos, unde a plecat cu Toni Iuruc. Primele fotografii postate de tenismenă – FOTO

Simona Halep a plecat să se relaxeze într-o vacanță pe insula grecească Mykonos, după ce a jucat trei semifinale, la Birmingham, Bad Homburg și Wimbledon.

17 iul. 2022, 11:26
Cum se distrează Simona Halep în vacanța de vis din Mykonos, unde a plecat cu Toni Iuruc. Primele fotografii postate de tenismenă – FOTO

În aceste zile, Simona Halep își reîncarcă bateriile înainte de turneele din America, care vor începe în iulie, și US Open, programat pentru începutul lunii septembrie.

Simona și soțul ei Toni Iuruc și-au ales ca destinație de vacanță exclusivista insulă grecească Mykonos, renumită pentru abundența de vedete care merg acolo, dar și pentru viața de noapte spectaculoasă.

Pe rețelele de socializare au apărut și primele imagini cu fosta lideră mondială răsfățându-se pe malul Mării Egee.

Simona Halep sărbătorește în vacanța din Grecia și trei ani de când a reușit să invingă pe Serena Williams, pe data de 13 iulie 2019, un moment deosebit de important pentru cariera ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Cât costă o vacanță în Mykonos

Dacă vrei să pleci într-o vacanță în Mykonos, ar trebui să plătești în jur de 5.000 de lei pentru doar câteva zile de relaxare.

Mulți români merg în vacanță în Grecia vara aceasta, mai ales după atât timp de stat în cauza pandemiei de COVID-19. Acest sezon este unul memorabil, dar prețurile au crescut semnificativ.

Citește și Simona Halep a stabilit data nunții. Petrecerea va avea loc la cazinoul din Sinaia

Citește și Ce avere are Toni Iuruc. Soţul Simonei Halep e unul dintre cei mai bogaţi machedoni