Luna în care te-ai născut îţi spune cu ce ocazie te-au conceput părinţii tăi

Banuim ca nu te-ai intrebat prea mult pana acum in ce circumstante ai fost conceputa, insa poate fi amuzant sa incerci sa ghicesti cum au ajuns parintii tai sa te conceapa intr-o anumita luna. Desigur, poti sa ii intrebi direct, dar ar fi destul de stanjenitor pentru ambele parti, asa ca lasa-ti imaginatia sa zburde si incearca sa iti dai seama ce spune luna in care te-ai nascut despre acest aspect.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 11:34
Luna în care te-ai născut îţi spune cu ce ocazie te-au conceput părinţii tăi

Nascuta in luna iulie

Daca te-ai nascut in luna lui Cuptor, inseamna ca parintii tai te-au conceput in octombrie. Pentru ca ne indoim ca ceea ce a aprins atmosfera in dormitor a fost vreo sarbatoare din acea luna (singurele variante sunt Ziua Scafandrului, Ziua Postei, Ziua Holocaustului sau Ziua Armatei), mai mult ca sigur ca vremea ploioasa si tot mai rece a fost cea care i-a indemnat sa stea in casa. Nu degeaba se numeste vreme de „numarat bani si de facut copii”.

Citeşte şi Ce FRUCT te reprezintă în funcţie de ZIUA de NAŞTERE

Nascuta in luna august

Persoanele nascute in luna august au fost concepute in luna noiembrie, cand nu numai ca nu exista zile libere (sau, cel putin, Sfantul Andrei nu a fost sarbatoare legala pana de curand), dar si atmosfera mohorata si temperaturile scazute incep sa isi spuna cuvantul in vietile oamenilor. Probabil ca parintii tai erau fie raciti si cautau un tratament „naturist” pentru aceasta problema, fie incercau sa se binedispuna cumva in ciuda conditiilor meteo deprimante. Sau, daca erai deja „planificata”, poate au vrut sa iti faca un mare bine: sa ai ziua de nastere in acea luna din an in care oamenii isi iau concedii si se distreaza!

Citeşte şi Horoscop CELTIC: Ce animal eşti, dar şi ce spune despre tine

Ziua de nastere in septembrie

Te-ai nascut in septembrie? Probabil ca stii deja ca ai fost conceputa in decembrie, asa ca nu este foarte greu de dedus in ce conditii s-a desfasurat „procesul de creatie”. Luna decembrie este cea in care suntem mult mai intelegatori si iubitori unii cu altii si in care nu ne gandim decat la cadouri, braduti, beculete colorate, bunatati si momente speciale alaturi de familie. Parintii tai cu siguranta si-au oferit cadouri, insa ce poate fi mai special decat conceperea unui copil? In seara respectiva, si-au gasit de lucru cat l-au asteptat pe Mosul, apoi, dupa noua luni, au asteptat barza.

Citeşte continuarea pe DivaHair.ro.