Luna nouă cu eclipsă de Soare, 25 octombrie 2022. Ce să faci și ce să nu faci în cea mai misterioasă zi a anului!

Luna te forțează în acest moment să descoperim dorințele ascunse, secretele, emoțiile, așa că trebuie să fii pregătit.

24 oct. 2022, 06:00
Luna nouă cu eclipsă de Soare, 25 octombrie 2022. Ce să faci și ce să nu faci în cea mai misterioasă zi a anului!

Luna noua din 25 octombrie este însoțită și de o eclipsă de Soare, proaspăt intrat în Scorpion. Pregătește-te pentru puțin haos.

Iată ce să faci și ce să nu faci când e Lună nouă cu eclipsa de Soare în Scorpion, pregătiți-vă pentru schimbări mari! Se știe că eclipsele aduc multe lucruri la care să te gândești. Dar acesta este mai ales cazul acum, când Luna se îndreaptă spre Scorpionul transformator. Așteptați-vă ca eclipsa să aducă surprize, inclusiv sentimente ascunse, secrete bine păstrate și o schimbare a inimii.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022: „Un Venus cu eclipsă generează gelozii”
NU începe proiecte noi
Lunile noi sunt cea mai propice perioadă pentru a începe lucruri noi. NU și acum. Energia eclipsei aruncă orice plan în aer. Schimbările de stare sunt dese, gândurile se alterează și nu este deloc indicat să te gândești la nou acum. Mai degrabă să te ocupi de de ce a rămas neterminat.

Eclipsă de Soare, vizibilă în România pe 25 octombrie 2022. „Nu vă uitați fără filtre speciale!”
Fă introspecții
Profită de această perioadă extrem de p uternică să îți încarci bateriile și să reflectezi la ceea ce vrea sufletul tău. E vorba de cele mai profunde dorințe. Nu-ți fie teamă. Te va ajuta și energia Scorpionului.

NU face ritualuri de manifestare
Lunile noi sunt momente excelente pentru ritualurile de manifestare a dorințelor. Nu și aceasta deoarece energia eclipsei de Soare este imprevizibilă. În loc să plantezi semintele pentru noi proiecte, mai bine revizuiește ce ai lăsat în urmă neterminat.

Acceptă-ți puterea interioară
Deoarece Scorpionul este condus de Pluto, planeta eruptivă care reprezintă partea noastră întunecată (putere și control), aceasta este o lunație puternică și aduce multă autoritate. Preia conducerea, spune-ți adevărul și nu te da înapoi de la provocări. Acceptă-ți puterea interioară!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.