Luna nouă în Balanţă – 25 septembrie 2022. Un nou început în relații. Cum să profiți de oportunități

În timpul acestei Luni noi în Balanță ai tendința să vrei să îi mulțumeșți pe alții, fără să te îngrijești prea mult de propriile nevoi.

24 sept. 2022, 10:16
Luna nouă în Balanţă – 25 septembrie 2022. Un nou început în relații. Cum să profiți de oportunități

Luna nouă în Balanţă. Pe 25 septembrie 2022, avem o Lună Nouă la 2° în Balanță. Luna Nouă este vizavi de Jupiter (la 3° Berbec), dându-ne apetitul pentru asumarea de riscuri. Gata de acțiune?

Venus, conducătorul Lunii Noi, este în conjuncție cu Mercur retrograd, așa că sunt de făcut câteva considerații. Influența combinată a lui Mercur și Jupiter ne va ajuta să cântărim detaliile față de imaginea de ansamblu, ajutându-ne să venim cu un plan în care toată lumea are de câștigat.

Echinoctiul de toamna 2022 vine cu Soarele in BALANTA. Noutati si schimbari pentru toate zodiile

Se anunță o zi norocoasă pentru fiecare, o zi în care să-ți pui lucrurile în ordine și să mergi mai departe pe toate fronturile din viață ta. Această Luna nouă activează o parte din viață ta care nu se da în lături de la acțiune. Unele cercuri se închid, altele aduc oportunități. Balanță guvernează relațiile, iar această Luna nouă în Balanță îți aduce oportunitatea unui nou început.

Luna nouă în Balanţă. Ce cauți în relațiile tale?
Unii oameni cred că știu ce-și doresc cu adevărat, însă niciodată nu și-au examinat în profunzime propriile nevoi emoționale. Nu uită că nevoile se schimbă cu timpul. Nimic nu rămâne la fel, deci este o idee bună, în special în timpul unei Luni noi în Balanță să vezi ce mai funcționează pentru ține și ce nu. Dacă te confrunți cu ceva probleme în relații, acum este un moment prielnic să faci ordine și să rezolvi chestiunile problematice.

Poate că este ceva anume care îți cauzează durere. Ce vrei să schimbi? Este timpul să închei această relație? Ce ajustări poți face că să îți satisfaci nevoile? Trebuie să porți o conversație dificilă pe care ai evitat-o de foarte multă vreme?

Mercur retrograd septembrie 2022. Mariana Cojocaru: Mişcări de stradă, tensiuni politice, divorţ

Luna nouă în Balanță te împinge să-ți schimbi prioritățile în dragoste
Cele mai reușite relații se formează atunci când fiecare parte este împlinită și fericită cu sine. Acesta este cel mai bun punct de plecare. Dacă tu emani o vibrație nepotrivită vei atrage în relații exact oamenii care să-ți hrănească această nevoie, iar frustrarea se va accentua.

La început, o nouă relație se simte minunat. Amândoi partenerii dau ce au ei mai bun pentru a face impresie bună celuilalt. Apoi, cum se spune, familiaritatea poate aduce nemulțumiri. Începe să se simtă vibrația din spatele cuvintelor. O ieșire furioasă, o mișcare nepotriva a corpului pot spune mai multe decât crezi.

În timpul acestei Luni noi în Balanță ai tendința să vrei să îi mulțumeșți pe alții, fără să te îngrijeșți prea mult de propriile nevoi. Asigura-te, însă, că la finalul poveștii nu vei fi frustrat și plin de resentimente. Deși este bine să încerci să-ti rezolvi conflictele în termeni amiabil, câteodată acest lucru este imposibil.În timpul acestei Luni noi în Balanță ai tendința să vrei să ii mulțumești pe alții, fără să te îngrijești prea mult de propriile nevoi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.