Luna plină a castorului. Suntem provocați să ne aruncăm în haos. Ce ne aduce eclipsa!

Este sfârșitul sezonului eclipselor, doar că nu trebuie să zici hop încă. Eclipsele amplifică vibrațiile haotice cu întorsături ale soartei, forțându-ne să ne confruntăm cu problemele și emoțiile pe care tindem să le ocolim.

03 nov. 2022, 13:43
Luna plină a castorului. Suntem provocați să ne aruncăm în haos. Ce ne aduce eclipsa!

Luna plină a Castorului din noiembrie 2022, care sosește pe data de 8, este ultima eclipsă a anului și are menirea obișnuită a eclipselor: dezvăluirea secretelor și însuflețirea emoțională. Luna se află în Taurul cel cu voință puternică, semnul despre confort material și viața luxoasă. Așa că te poți aștepta la surprize financiare, dar și la emoții ascunse precum un sentiment general de neliniște. Dar când cunoști semnificația spirituală a Lunii pline a castorului din 8 noiembrie 2022, poți înțelege mai bine cum să lucrezi cu această energie haotică.

Horoscop special Urania: Cum va fi sfârşitul de an pentru fiecare zodie. Noroc cu carul pentru un semn astral în decembrie
În astrologie, Lunile pline reprezintă eliberarea și manifestarea. Este un moment de cerc complet (destul de dramatic), în care Luna plină își îndreaptă razele asupra sentimentelor noastre ascunse și a gândurilor îngropate, făcându-le greu de ignorat.

Eclipsele amplifică vibrațiile haotice cu întorsături ale soartei, forțându-ne să ne confruntăm cu problemele și emoțiile pe care tindem să le ocolim.
Această eclipsă totală rară ne va face să luăm decizii mai repede decât am vrea și s-ar putea să descoperim ceva care necesită atenție înainte de a intra în sezonul următor de eclipse. Eclipsele de Lună ne ajută să realizăm implicațiile externe ale acestor schimbări. Adesea, în timpul unei eclipse de Lună, devenim conștienți de influența celorlalți.

Top 3 zodii care au pierderi financiare, în luna noiembrie. Ce nativi vor sta mai mult cu portofelul gol
Deoarece zodia de Pământ Taur râvnește la spațiu personal sacru și confort, eclipsa de Lună creează perturbări în structurile noastre și încurajează revelații care ne pot amenința sentimentul de securitate. În general, eclipsa de Lună plină a castorului din noiembrie 2022 este aici pentru a-i împinge pe toată lumea afară din zonele lor de confort pentru a crește.

Semnificația spirituală a Lunii pline a castorului
Luna plină a Castorului din noiembrie 2022 poartă acest nume pentru că are loc în timpul toamnei, când castorii caută refugiu în vizuinele lor, conform Almanahului Fermierilor. În unele culturi native americane, porecla lunii noiembrie vine de pe vremea când triburile puneau capcane pentru castori pentru a lua blana necesară pentru frigul iernii. În mod simbolic, reflectă schimbările monumentale îndreptate către noi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.