Luna plina capsunie readuce iluziile la suprafata. Efect de Fata Morgana pentru toate zodiile! 

Marti, 14 iunie 2022, Luna plina capsunie in Sagetator face cuadratura cu visatorul Neptun si sextil cu seriosul Saturn. Intrebarea care se pune in acest moment va fi "Ce e iluzie? Ce e real?"

14 iun. 2022, 15:41
Luna plina capsunie readuce iluziile la suprafata. Efect de Fata Morgana pentru toate zodiile! 

Luna plina capsunie 2022. Fata Morgana este un miraj care se petrece deasupra liniei orizontului, vazut pe mare, in zonele polare sau in desert. Mirajul implica imaginea unui obiect aflat la distanta (barci, insule, linia de coasta). Fenomenul optic se petrece din cauza razelor de soare care trec prin straturile atmosferice aflate la temperaturi diferite. Prin urmare, razele de lumina parcurg mai intai straturile mai reci de aer, apoi vin in contact, sub un unghi de incidenta relativ mic, cu paturile de aer mai calde si sunt astfel dispersate pana la obtinerea reflexiei totale.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Luna Plină aduce prosperitate financiară”
Luna plina capsunie in Sagetator – Ce e real?
Fata Morgana este o iluzie optica ce pune sub semnul intrebarii realitatea. Lumea, asa cum o vedem noi prin simturile noastre, este doar o reflective a mediului specific fizic in care traim. Daca, din orice motiv, am avea strat aer rece deasupra suprafetei si un strat de aer mai cald deasupra lui, atunci vor fi miraje peste tot. Ai putea crede ca ai innebunit sau ca ne-au invadat extraterestrii. Nu ca mirajul n-ar fi real. Reflectarea unei barci sau a unei linii de coasta cu susul in jos se bazeaza pe informatii senzoriale care sunt suta la suta reale – doar ca apar intr-un loc in care n-ar trebui sa apara. Pana la urma, multe teritorii si insule au fost descoperite gratie acestor miraje. Marinarii ar „vedea” o coasta, ar naviga inspre acolo, doar pentru a descoperi un teritoriu complet nou si total diferit de cel pe care r fi trebuit sa ajunga de fapt.

Luna plina in Sagetator si Neptun
Neptun „suceste” realitatea si modul in care oamenii percep diversele perspective. La inceput, poate parea ca rasturnarile de situatie provocate de Neptun sunt aleatorii. In realitate, insa, neptun este orice numai intamplator nu. Universul are o geometrie si o interconextiune atat de complexe incat este dificil sa le intelegem cu mintea noastra patronata de Mercur. Aceasta este proiectata in conformitate cu fizica Pamantului si poate decoda doar informatiile care sunt o reflectare directa a fizicii Pamantului. De aceea nu vedem miraje atunci cand avem aer rece peste aer cald. pentru ca aceasta este realitatea noastra de zi cu zi.

Horoscop biblic. Zodiile protejate şi când e Mercur retrograd. Cine este atras de forţele răului

Neptun „loveste” atunci cand nu mai sunt raspunsuri logice. Cand lucrurile nu mai au sens, cand te simti blocat. In acest moment intervine Neptun si puterea lui de intuitie si visare. Cand visezi, informatii aparent fara legatura, amprente mentale sau emtionale din trecut, sunt rearanjate. Un altfel de Fata Morgana care iti arata conexiunile subtile care, la randul lor, te ajuta sa procesezi aceste informatii si sa gasesti solutii pe care nu le-ai fi putut gasi intr-o stare de veghe.

Luna plina capsunie 2022 – Aspecte astrale
Luna plina capsunie in Sagetator face cuadratura cu visatorul Neptun, invitandu-te sa fii atent la efectul de Fata Morgana. Ca sa iti fie mai usor, intra in scena Jupiter, conducatorul Lunii pline. Jupiter este modelul de referinta, ceea ce credem ca este adevarat pentru ca a fost incercat si testat. Daca esti pe autostrada, nu poti pune la indoiala semnele de circulatie. Stii ca cineva si-a facut datoria cum trebuie, astfel incat sa poti urma o cale de incredere.

Unul dintre motivele pentru care Jupiter este marele benefic in astrologie este ca viata este usoara atunci cand stii ca exista lucruri pe care te poti baza. Cand Jupiter este neaspectat, simti ca ai pierdut busola. Nu mai esti pe autostrada, esti in desert, fara harta. Nu stii daca trebuie sa o iei la stanga sau la dreapta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Luna plina capsunie 2022. Ghid de supravietuire. Ce sa faci si ce sa nu faci!
In 14 iunie 2022 ne vom bucura de o frumoasa si aventuroasa Luna plina capsunie, in zodia Sagetatorului. Arcasul horoscopului este tot timpul gata pentru expansiune, iar elementul de Foc amplifica dorinta de actiune.

Iata ce sa faci si ce sa nu faci cand este Luna plina capsunie 2022!
Fa o calatorie spontana
Sagetatorul va aprecia intotdeauna spontaneitate. Asa ca, fara sa-ti faci prea multe planuri, urca in masina/tren/avion si „fugi” undeva. Da-ti voie sa actionezi din impuls si sa mergi acolo unde te cheama inima.

NU mai amana
Sagetatorul este semn de Foc, coordonat de Marte, planeta actiunii. Nu mai pierde timpul, nu iti mai amana planurile. Pur si simplu actioneaza. ACUM!

Planuieste o calatorie cu prietenii
Aduna-ti cei mai buni prieteni si mergi undeva cu ei. Mercur, planeta calatoriilor, va intra in Gemeni, in 13 iunie, cu o zi inainte de Luna plina. Deci este un moment perfect sa-i chemi pe toti in jurul tau.

NU exagera cu optimistul
Sagetatorul este o fire extrem de pozitiva. Are tendinta de a vedea totul prin ochelarii roz, dar optimismul in exces poate fi toxic. Incearca sa-ti pastrezi doza de realism.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.