Luna plină din 12 august 2022. Cum afectează zodiile acest fenomen astronomic

Luna plină din 12 august 2022. Apropierea lunii de Pământ ne face să ne simțim mai vulnerabili și lipsiți de energie, dar în același timp, ne învață iubirea necondiționată și puterea de a ierta și trece mai departe peste obstacolele vieții.

11 aug. 2022, 21:22
Luna plină din 12 august 2022. Cum afectează zodiile acest fenomen astronomic

Luna plină din 12 august 2022. Din punct de vedere astrologic, acest fenomen oferă posibilitatea de a ne odihni și de a ne elibera sufletul. Fiind în ultima fază a ciclului lunar, înseamnă că alegem să evoluăm dincolo de valurile actuale și să medităm la modul în care ne putem vindeca colectiv.

Citeşte şi: Mercur în Fecioară influenţează major sectorul iubirii. Cele trei zodii care, până pe 25 august, vor avea parte de întâlnirea vieţii

Este, de asemenea, un moment de realizare și de adevăr. Strălucirea lunii pline ne permite să fim mai conștienți de împrejurimile noastre, să ne îmbrățișăm intuiția și să vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai clară, scrie refinery29.com.

Luna plină din 12 august 2022

Berbec

Luna plină din 12 august 2022 își face prezența în cea de-a 11 casă, cea a conexiunilor sociale. De aceea, este posibil să aveți parte de unele provocări care să vină din partea unui prieten. Totodată, luna plină îți va oferi și o putere de împământare, dar și de transformare.

Taur

Luna plină din Vărsător din 12 august 2022 activează cea de-a 10 casă, cea a carierei și a imaginii publice. Poate exista o acceptare a unei oportunități. Vor exista schimbări majore pentru dumneavoastră pe tot parcursul verii.

Gemeni

Această lună plină îți luminează casa. Este posibil să vă luați un nou angajament educațional sau să vă ocupați de o problemă juridică, Dacă aveți frați, aceștia vor putea fi un punct de sprijin pentru dumneavoastră. Luna plină din 12 august 2022 vă încurajează să comunicați mai mult cu familia.

Rac

Această lună plină din Vărsător din 12 august 2022 are un puternic impact asupra transformării și renașterii dumneavoastră. S-ar putea să trăiți o experiență extrasenzorială foarte puternică. Există și posibilitatea de a schimba jobul în această vară.

Leu

Este sezonul dumneavoastră. Vă veți face noi prieteni, dar poate exista și sanșa de a vă întâlni sufletul pereche. Unii dintre dumneavoastră veți putea atinge un punct de claritate și răcoare.

Fecioară

Luna plina din 12 august 2022 activează pentru dumneavoastră casa a șasea, cea a sănătății. V-ați putea confrunta cu unele probleme de sănătate, fie ați putea simți că cineva vă încalcă unele drepturi. Sunteți și dispuși la anxietate.

Balanță

Luna plină din Vărsător se încadrează în casa a cincea, cea a creativității, dar și a fertilității. S-ar putea să trăiți o experiență emoțională mai puternică cu cineva apropiat. Veți cunoaște oameni noi.

Scorpion

Luna plină din 12 august 2022 intră în casa a patra, cea a familiei. Este posibil să întâmpinați o schimbare acasă. Fie părăsirea casei, fie să fie vorba despre o despărțire de familie. Ar putea apărea unele probleme de sănătate.

Săgetător

Mare atenție la problemele de comunicare. Luna plină din 12 august afectează sectorul comunicării și vă provoacă. Apar frustrări la locul de muncă. Există posibilitatea de a primi un nou job, pentru care să fiți nevoiți să călătoriți mai mult.

Capricorn

Luna plină din 12 august vă afectează veniturile. Există posibilitatea de a pierde niște bani, fie să fiți nevoiți să faceți niște cheltuieli suplimentare, care să vă lase fără economii. Unii dintre nativii vor face schimbări mari în relație.

Vărsător

Pregătiți-vă să străluciți sub lumina lunii pline din 12 august 2022. Saturn are o influență foarte mare asupra stării dumneavoastră de spirit. Totodată, Saturn vă învață să respirați adânc și să priviți totul cu superficialitate.

Pești

S-ar putea să vă simțiți mai emoționali decât de obicei. S-a putea să primiți și o ofertă de muncă foarte bună, pe care nu o veți putea respinge. Ar putea apărea modificări de program, dar și perturbări financiare.