Luna plină în Leu. 5 februarie 2023. Semnificație spirituală. Ești mândru de locul în care ești?

Leul este adesea asociat cu regalitatea, strălucirea și a fi în centrul atenției. Reprezentat de Leu, zodiacul are o energie mândră care ne încurajează să ne scuturăm coama și să pășim prin viață cu har și încredere.

04 feb. 2023, 18:10
Luna plină în Leu. 5 februarie 2023. Semnificație spirituală. Ești mândru de locul în care ești?

Luna Plină a Leului sosește pe 5 februarie 2023. Ea poartă o vibrație centrată pe inimă care ne poate inspira încredere și ne poate ajuta să mergem înainte.

Deși există o latură mai profundă și mai semnificativă a energiei Leului, sub această Lună Plină, este important să nu trecem doar la nivel de suprafață peste calitățile acestui semn de foc.

După ce a trecut intensitatea lunilor, cu toții am putea beneficia cu adevărat de a lua o parte din această energie strălucitoare în viața noastră și de a o deține!
Sub Luna Plină din Februarie 2023, acordă-ți permisiunea de a-ți scutura coama și de a te pune în centrul atenției. Fă ceva care îți place, fă ceva care te face să te simți special și distrează-te!

Horoscop Mariana Cojocaru 2023. Zodiile care au cel mai bun an, scapă de karma grea şi de Lilith

Este atât de ușor să fim prinși de seriozitatea vieții și de toate responsabilitățile care ne apasă, dar Luna Plină a Leului vrea să ne întoarcem în noi înșine; vrea să strălucim lumina interioară pentru ca întreaga lume să o vadă.

Nu există zile negre sub această Luna Plină. Fă un pas înainte. Recapătă-ți viața. Arată cine ești. Fii mândru de locul în care te afli. Simte-te cum crești în timp ce te ridici mai sus.

Uranus, planeta trezirii și schimbării, este activ sub această Lună Plină, ceea ce poate crea un sentiment de incertitudine sau volatilitate.
Uranus scutură lucrurile pentru a ne trezi la un adevăr mai profund și o înțelepciune mai înaltă. Scutură lucrurile, astfel încât să le poți vedea dintr-un nou punct de vedere și dintr-o nouă perspectivă. După cum se spune, atunci când ne schimbăm felul în care privim lucrurile, lucrurile la care privim se schimbă.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, karma bună timp de 5 ani

Cu o schimbare de perspectivă, te poți trezi că dorești să schimbi lucrurile în viața ta sau să abordezi lucrurile într-un mod nou. S-ar putea să iei o decizie bruscă sau să decizi în cele din urmă să iei măsuri în legătură cu ceva la care a reflectat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.