Lupta pentru primăriile de sector începe, tabloul candidaţilor a fost conturat

Tabloul alegerilor din Capitală este conturat. Ştim acum între cine se va da bătaia pentru Primăriile de sector, dar şi cine va încerca să-i ia scaunul primarului general Sorin Oprescu.

RomaniaTV.net
01 apr. 2012, 06:26
Lupta pentru primăriile de sector începe, tabloul candidaţilor a fost conturat

La Primăria sectorului 1 lupta grea se dă între liberalul Andrei Chiliman, susţinut de USL şi democrat-liberalul Theodor Paleologu, cel care s-ar putea bucura şi de sprijinul PNŢCD-ului lui Aurelian Pavelescu şi al Partidului Ecologist Român. De la UNPR va candida Liviu Goncea.

La sectorul 2 va candida actualul primar Neculai Onţanu, de la UNPR, şi Dan Cristian Popescu, de la PNL, sprijinit de USL. PDL în schimb caută încă un candidat, care însă ar avea şanse destul de mici de reuşită.

La sectorul 3 bătălia se dă între actualul primar, Liviu Negoiţă, din partea PDL şi Robert Negoiţă, din partea USL. UNPR-ul, în schimb, mizează pe doctorul Iulian Popescu.

La sectorul 4, Cristian Popescu-Piedone este candidatul USL. Deocamdată, nici PDL, şi nici UNPR nu i-au găsit un contracandidat.

La sectorul 5, Marian Vanghelie are susţinerea USL, Corin Romanescu pe cea a UNPR, în timp ce PDL caută un candidat în continuare.

În fine, la sectorul 6, PDL merge pe mâna primarului Cristian Poteraş, în timp ce USL pendulează încă între liberalul Mănescu şi conservatorul Ştefan Florescu. În schimb, Constantin Tomescu este candidatul UNPR.

Cât priveşte Primăria Generală a Bucureştiului, iată candidaţii: Sorin Oprescu, indepedent susţinut de USL, Silviu Prigoană, de la PDL, George Becali de la PRM, Constantin Cojocaru de la Partidul
Poporului şi Irinel Columbeanu, independent.