Luptător american, impresionat de fata bătută şi umilită de patru adolescente: „Trebuie să o găsim”

Imaginile cu fata bătută şi umilită de patru adolescente au ajuns şi la lupătorul american Dillon Danis. Acesta a fost impresionat de copila în vârstă de 13 ani din Târgu Jiu şi vrea să o ajute. 

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 09:45
Luptător american, impresionat de fata bătută şi umilită de patru adolescente: „Trebuie să o găsim”

Imaginile cu cele patru fete au devenit virale în mediul online, fiind redistribuite de peste 4.500 de ori pe Twitter. Victima a fost bătută şi umilită timp de mai multe minute, de faţă cu un băiat care a înregistrat toată scena. Minora bătută era prietenă cu agresoarele şi se cunoşteau de mai mulţi ani, aceasta nu a povestit părinţilor nimic despre incident până la apariţia imaginilor.

Luptătorul american Dillon Danis vrea să o găsească pe copila de 13 ani şi să o ajute. El a lansat şi un apel pe reţele de socializare.

„Trebuie să o găsim pe această tânără domnișoară și să-i oferim tot ceea ce are nevoie. Este atât de greu de urmărit. Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!”.

Dillon Danis este specialist în arte marțiale mixte, a început să lucreze cu celebrul Conor McGregor în 2015, antrenându-l pe acesta pentru meciurile cu Nate Diaz și Khabib Nurmagomedov.

Dillon Danis este urmărit de peste un milion de oameni pe Instagram.

Citeşte şi Fata de 13 ani din Târgu Jiu, bătută şi umilită de patru adolescente, nu îşi poate reveni din şoc: Îmi vine să mă omor