Lupu Rednic a făcut accident. Care este starea artistului: „Eram singur, fără Cornelia”

Lupu Rednic a făcut accident. Joi, 23 iunie, la prânz, artistul şi-a avariat bolidul care costă nu mai puțin de 100.000 de euro. Interpretul de muzică populară s-a ales cu câteva zgârieturi, iar maşina a fost făcută praf în urma impactului. 

25 iun. 2022, 12:51
Lupu Rednic a făcut accident. Care este starea artistului: „Eram singur, fără Cornelia”
Lupu Rednic a făcut accident

Lupu Rednic a făcut accident. Artistul a declarat că are asigurare casco și nici acum nu își poate da seama cum s-a produs accidentul, având în vedere că nu circula cu viteză și mai ales, a condus mulți kilometri și în afara țării.

Interpretul de muzică populară a mai spus că manevra i-a salvat viața, întrucât exista riscul să se ciocnească cu șoferul care nu s-a încadrat bine.

Citeşte şi: Cornelia Rednic a dezvăluit secretul unei diete de succes. A slăbit 30 de kilograme fără niciun tratament corporal

Lupu Rednic a făcut accident

Se întâmplă. Am lovit mașina. Am asigurare full casco. Am 2 mii de km pe ea. În zona Parcului Herăstrău s-a întâmplat, pe Șoseaua Nordului. Am condus în toată Europa, nu am avut probleme, sunt un șofer bun. Accidentul a fost oarecum, ceva banal.

Cred că nu aveam nici 50 de km la oră. La 70 km părăsești banda, te trage singură. Cum era curbă, am virat ușor de volan și m-a aruncat direct în stâlp, pentru că roata a prins ușor bordura. Am vrut să evit o tragedie.

O mașină din față nu s-a încadrat bine și mi-am dat seama că ne ciocneam dacă nu făceam manevra asta. Din fericire nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi. Eram singur în mașină, fără Cornelia. Mă îndreptam spre casă”, a declarat Lupu Rednic pentru Fanatik.ro.