Luis Gabriel a devenit tată de băiat. Artistul a izbucnit în plâns când şi-a luat „diamantul” în braţe

Luis Gabriel a devenit tată de băiat. Iubita artistului, Haziran, a adus pe lume miercuri, 22 iunie, primul lor copil, Joseph Luis Tiago. Cei doi sunt foarte fericiţi că au făcut cunoştinţă cu băieţelul lor şi abia aşteaptă să îl prezinte întregii familii.

23 iun. 2022, 11:13
Luis Gabriel a devenit tată de băiat. Artistul a izbucnit în plâns când şi-a luat „diamantul” în braţe
Luis Gabriel a devenit tată de băiat

Luis Gabriel a devenit tată de băiat. Din fericire, Haziran nu a avut niciun fel de problemă la naștere, totul a decurs bine. Joseph Luis Tiago a prmit nota zece, iar tatăl lui a izbucnit în plâns atunci când l-a ţinut pentru prima dată în braţe.

Citeşte şi: Luis Gabriel şi-a înşelat iubita? Gestul lui faţă de o domnişoară a devenit viral: „Te ador!”

Luis Gabriel a devenit tată de băiat

Luis a fost aproape de partenera lui pe toată perioada sarcinii, iar în punctul culminant, al nașterii lui Tiago, acesta a fost trup și suflet lângă Haziran. Artistul nu și-a putut ascunde lacrimile de bucurie când și-a văzut pentru prima oară feciorul și își dorește să îi ofere cea mai bună educație din lume.

Impresarul lui Luis Gabriel, Ștefan Czellera, a declarat că Luis e într-o euforie cum n-a mai fost niciodată, extrem de mândru de fiul său și că fericirea pe care o simte nu se poate compara cu nimic în lume. „Da, este foarte bine, e foarte fericit. Este extrem de împlinit. L-a luat deja în brațe, l-a văzut pe Luis Tiago. Amândoi sunt fericiți”, a declarat impresarul manelistului pentru Fanatik.ro.

Haziran a avut probleme cu sarcina

Haziran a întâmpinat probleme cu sarcina. Luis Gabriel și iubita sa erau foarte fericiţi şi anunţau că urmează să devină părinţi. La scurt timp, tânăra a aflat că trebuia să aibă gemeni, însă unul s-a oprit din evoluţie.

Invitați în cadrul unei emisiuni de televiziune, Luis Gabriel și iubita lui au vorbit despre momente grele pe care le-au trăit. După ce Haziran a ajuns de urgență la spital, în urma unor sângerări, a aflat o veste tristă, că purta o sarcină dublă, iar unul din gemeni s-a oprit din evoluţie. Chiar dacă pierderea i-a întristat foarte tare, cei doi sunt fericiți că măcar unul dintre ei a supraviețuit.

Am avut parte de nişte complicaţii. Chiar de ziua lui Luis, acum câteva zile, am ajuns la spital în urma unor sângerări şi am aflat ulterior că aveam gemeni, trebuiau să fie doi, dintre care unul s-a oprit din evoluţie. Sunt însărcinată în 6 săptămâni.

Deocamdată, această experienţă nu afectează sarcina cu nimic şi sperăm să nu fie probleme nici pe viitor. Eu, cu o seară înainte, visasem că o să avem fată şi băiat. Poftele nu sunt o noutate, şi înainte aveam. Săptămâna viitoare o să îi auzim inimioara”, a declarat Haziran la XNS.