Lupu Rednic a făcut anunţul după 30 de ani de căsnicie: „Nu o să petrecem la Nunta de Perlă”

Lupu Rednic a făcut anunţul după 30 de ani de căsnicie. Artistul este căsătorit de trei decenii cu partenera sa de scenă, Cornelia, şi spune că este şocat de ceea ce vede la televizor, că se întâmplă în relaţiile oamenilor.

16 oct. 2022, 14:20
Lupu Rednic a făcut anunţul după 30 de ani de căsnicie: „Nu o să petrecem la Nunta de Perlă”
Lupu Rednic a făcut anunţul după 30 de ani de căsnicie

Lupu Rednic a făcut anunţul după 30 de ani de căsnicie. La ceas aniversar, la Nunta de Perlă, artistul a vorbit despre relația lor şi a recunoscut că nici a lor nu este doar lapte şi miere.

Cu toate astea, cei doi au reușt să aibă o căsnicie lungă, făcând compromisuri și fiind înțelegători unul cu celălalt.

Citeşte şi: Cornelia Rednic a dezvăluit secretul unei diete de succes. A slăbit 30 de kilograme fără niciun tratament corporal

Lupu Rednic a făcut anunţul după 30 de ani de căsnicie

Nu o să petrecem la Nunta de Perlă, pentru că noi, soliștii de muzică populară, nu ne ținem de chefuri, ne hrănim cu aplauzele voastre. Am aflat că mulți au divorțat în pandemie, dar nu știi niciodată ce e în casa omului, văd atâtea scandaluri și la televizor.

Vă spun foarte sincer, acum 30 de ani, când eu și Cornelia ne-am căsătorit, ne-am zis, înainte de a ajunge la altar, că dacă nu ne vom înțelege și nu vom putem să conviețuim, să ne luăm bocceluța și să ne despărțim, unul în dreapta, altul în stânga, fără bălăcăreli. Noi nu ne batjocorim, eu nu i-am adresat niciodată Corneliei vreun cuvânt care nu era la locul lui.

E vorba despre respect. Când mai apar probleme, noi discutăm constructiv, se spun lucrurilor pe nume și ne cerem iertare, dacă e cazul.

Nu apucăm să strigăm sau să țipăm unul la altul, ce, suntem oameni sălbatici? Așa suntem noi, dacă avem ceva de împărțit, ni le spunem în față, stăm la masă, acolo le așterni pe toate, prin vorbe liniștite. Trebuie să ne înțelegem, doar am scris împreună în cartea vieții”, a declarat Lupu Rednic pentru Ego.ro.