Lux şi opulenţă acasă la Dana Budeanu. Imagini cu bradul feeric şi masa de Crăciun

Lux şi opulenţă acasă la Dana Budeanu. În preajma Crăciunului, multe vedete au distribuit pe reţelele de socializare imagini cu bradul împodobit, casa ornată cu accesorii specifice sărbătorii sau cu masa de Crăciun. Ei bine, şi criticul de modă a împărtăşit câteva fotografii.

28 dec. 2022, 12:16

Lux şi opulenţă acasă la Dana Budeanu. Chiar dacă este foarte discretă cu viaţa personală, inclusiv cu fiice sale, le postaează foarte rar pe reţelel de socializare, de această dată, creatoarea de modă a dezvăluit câteva imagini superbe cu decorul de sărbătoare din casa ei, dar și cu meniul ei preferat: dulciurile.

Citeşte şi: Dana Budeanu, mesaj dur pentru Gabriela Firea: ”Nu o mai susțin în viața vieților mele”

Lux şi opulenţă acasă la Dana Budeanu

Sfeșnice din cristal pentru lumânări, tacâmuri din argint, lalele albe la baie, candelabre masive, un brad înalt, natural, împodobit elegant și un tort alb, pe care scrie „Rodia de dimineață”, așa a arătat Crăciunul Danei Budeanu.

În fiecare an, vedeta acordă o mare importanţă aceastei sărbători, pentru că este perioada ei preferată din an. Nici anul acesta nu a făcut rabat la standardele ei.

Dana Budeanu, verdict despre sărbătorile de iarnă

Dana Budeanu spune că bărbaţii nu se pot bucura de perioada sărbătorilor de iarnă, pentru că trebuie să se ocupe de foarte multe dintre pregătiri, când, de fapt, ei nici nu ar iubi în mod deosebit festivismul tradiţional, ci ar prefera să se relaxeze „întinşi pe canapea”.

Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 % dintre bărbați!  Adică nu vine Crăciun Fericit! Nu există asta! De ce credeți că-s fericiți?  Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor.

Cară de la țară la București, care de la soacre, care de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă. Ai adus brad? Când se întâmplă 1 decembrie i s-a terminat viața până pe 2 ianuarie, că trebuie să treacă și de Revelion.

El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul! Nu mai vrea Crăciun și Paște, nu mai vrea. El nu vrea de Crăciun.

Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele! Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun

Zace și el pe canapea, cum vrea el? A venit Crăciunul și pentru el? El nu vrea să facă tot harnașamentu’ ăsta, mesele, teroarea.

Unde mergem anul ăsta? La maică-ta, la taică-tu, că nu vreau acolo. Vreau dincolo, du-te. S-a uitat maicata nu ştiu cum la mine, iarăși nu mă suportă, după 15 ani. Astea sunt discuțiile.

99 % dintre bărbați vor să vină pur și simplu efectiv apocalipsa brusc și să rămână singuri cuc. Să dispară tot la masa de Crăciun, la toate zilele alea să dispară pentru că ei nu mai au nicio bucurie. Atenție, bărbatul nu e construit să se bucure de făcut brad și de ales globurile.

Dar în fiecare an el trebuie să ajute. Voi aţi văzut, mă, copiii acuma nu mai vor decât cu tații? Să fie îmbrăcați de tați, să facă brăduțul cu tata, să meargă la patinoar cu tata, să meargă la țăndărică cu tata„, a explicat Dana Budeanu.