Lux şi răsfăţ pentru pasagerii celei mai mari nave de croazieră care a acostat în portul Constanţa VIDEO

Două mii de turişti din mai multe ţări au ajuns sâmbătă, la Constanţa, la bordul unei nave de croazieră de mărimea a două stadioane. Este cea mai mare navă care a acostat în port în acest sezon.

RomaniaTV.net
08 mai 2016, 06:00
Lux şi răsfăţ pentru pasagerii celei mai mari nave de croazieră care a acostat în portul Constanţa VIDEO

Costa NeoRomantica are la bord 2.000 de pasageri care au plecat într-o vacanţă de lux pentru mai multe săptămâni. Răsfăţul este cuvântul de ordine la bord. Turiştii au la dispoziţie şase restaurante şi cinci baruri.

„Nava noastră este pentru un anumit tip de client, care caută ceva diferit. Nu este o navă de croazieră obişnuită. În opinia mea, este o navă elegantă, de top, cu servicii de calitate”, a spus comandantul navei Horaţio Daita, potrivit reporterntv.ro.

Pentru că în România au prins și vreme bună, mulţi turişti au preferat să stea pe marginea piscinei, la soare. Alţii au coborât şi au vizitat portul şi împrejurimile.

Chiar dacă anul acesta numărul navelor de croazieră care intră în portul Constanţa aproape s-a înjumătăţit, din cauza conflictelor din ţările cu deschidere la Marea Neagră, numărul turiştilor care aleg o astfel de vacanţă a crescut. După escala din România, nava pleacă astăzi spre Grecia.

Citeşte şi ANALIZĂ: Câţi turişti străini sunt cu adevărat interesaţi de destinaţia România