Lux şi răsfăţ pentru pasagerii celei mai mari nave de croazieră care a acostat în portul Constanţa VIDEO

Publicat: Duminică, 08 Mai 2016 09:00 // Actualizat: Duminică, 08 Mai 2016 09:13 // Sursa: romaniatv.net

Două mii de turişti din mai multe ţări au ajuns sâmbătă, la Constanţa, la bordul unei nave de croazieră de mărimea a două stadioane. Este cea mai mare navă care a acostat în port în acest sezon.

Costa NeoRomantica are la bord 2.000 de pasageri care au plecat într-o vacanţă de lux pentru mai multe săptămâni. Răsfăţul este cuvântul de ordine la bord. Turiştii au la dispoziţie şase restaurante şi cinci baruri.

"Nava noastră este pentru un anumit tip de client, care caută ceva diferit. Nu este o navă de croazieră obişnuită. În opinia mea, este o navă elegantă, de top, cu servicii de calitate", a spus comandantul navei Horaţio Daita, potrivit reporterntv.ro.

Pentru că în România au prins și vreme bună, mulţi turişti au preferat să stea pe marginea piscinei, la soare. Alţii au coborât şi au vizitat portul şi împrejurimile.

Chiar dacă anul acesta numărul navelor de croazieră care intră în portul Constanţa aproape s-a înjumătăţit, din cauza conflictelor din ţările cu deschidere la Marea Neagră, numărul turiştilor care aleg o astfel de vacanţă a crescut. După escala din România, nava pleacă astăzi spre Grecia.

Citeşte şi ANALIZĂ: Câţi turişti străini sunt cu adevărat interesaţi de destinaţia România

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constanţa croazieră port turişti vas de croazieră
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 mai 09:33
...Mai 08, 2016Lux şi răsfăţ pentru pasagerii celei mai mari nave de croazieră care a acostat în portul Constanţa VIDEODum, Mai 08, 2016...
08 mai 09:17
... Două mii de turişti din mai multe ţări au ajuns sâmbătă, la Constanţa, la bordul unei...
08 mai 09:10
...la bordul unei nave de croazieră de mărimea a două stadioane. Este cea mai mare navă care a acostat în port în acest sezon. Citește mai departe… ...
08 mai 09:07
...nave de croazieră de mărimea a două stadioane. Este cea mai mare navă care a acostat în port în acest sezon. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H