„M-a durut sufletul!”. Imaginile sfâşietoare surprinse într-un supermarket

O fotografie postata pe Facebook de o baimareanca produce un val de nemultumire pe reţelele de socializare. 

RomaniaTV.net
15 dec. 2013, 08:47
„M-a durut sufletul!”. Imaginile sfâşietoare surprinse într-un supermarket

In imagine se poate vedea o plasa prinsa deasupra unor rafturi in supermarketul Kaufland de pe bulevardul Unirii din Baia Mare, instalata pentru a nu permite pasarilor care intra in magazin sa ajunga la rafturi. In momentul in care baimareanca a facut fotografia, doua vrabii se zbateau ca sa scape din plasa. 
Nemultumita de faptul ca pasarile se chinuiau sa scape, baimareanca a anuntat conducerea supermarketului si a solicitat ca vrabiile sa nu fie maltratate, dar s-a lovit de o atitudine inumana, scrie emaramures.ro. 

„La Kaufland-ul de pe bulevardul Unirii, deasupra raftului cu paste, orez etc se afla instalata o frumoasa si utila plasa pentru prins vrabiute! Sincer, m-a durut sufletul vazand cum se zbat neputincioase aceste pasarele nevinovate! L-am intrebat pe domnul director, sef de sala, de ce a instalat aceasta cursa pentru pasarele si a raspuns flegmatic ca asa a vrut el! Sa nu mai faca kk pe umerii oamenilor care vin la cumparaturi! Dar chiar asa, dl.sef de sala, nu gasiti o modalitate de a astupa gaurile prin care intra? Jenant!”, a scris baimareanca pe site-ul de socializare.