Măştile de faţă cu coajă de portocală-beneficii uimitoare pentru ten

Portocala este unul dintre ingredientele prezente în produsele de îngrijire a pielii, pe care le găsim în comerț. Însă, beneficiile măștilor faciale naturale cu coajă de portocală bio sunt nenumărate. Tratamentele pot fi aplicate pe toate tipurile de ten.

16 iun. 2017, 08:16
Măştile de faţă cu coajă de portocală-beneficii uimitoare pentru ten

Ajută la tratarea acneei și a coșurilor

Coaja de portocală bio conține vitamina C, care ajută la reducerea coșurilor și a cicatricelor lăsate de acnee. În plus, acidul citric care se găsește în portocală este ideal pentru îmbunătățirea producției de colagen.

Albește pielea

Mulți experți susțin că portocala bio conține substanțe nutritive care au capacitatea de a albi natural pielea. Aplică măști faciale pe bază de coajă de portocală bio o dată sau de două ori pe săptămână. Tegumentul va deveni mai curat.

Are efect antiîmbătrânire

Vitaminei C din portocală are capacitatea de a încetini procesul de îmbătrânire a pielii. Aplică măști pe față cu coajă de portocală bio pentru a preveni liniile fine și ridurile premature. Prin folosirea regulată a măștilor faciale cu coajă de portocală bio, pielea se menține hidratată și fermă.

Ideală pentru tenul gras

Dacă ai tenul gras, îți sunt recomandate măștile faciale pe bază de coajă de portocală bio. Ajută la reducerea producției de sebum care se acumulează pe față. La fel de bune sunt și pentru tenul uscat.

Elimină punctele negre

Acest fruct citric conține enzime active și radicali liberi, care ajută la eliminarea punctelor negre de pe față. Aplică regulat măști pe bază de coajă de portocală bio și fructul în sine, dacă te confrunți cu puncte negre și albe.

Măști uimitoare cu castravete pentru orice tip de ten