Măcel la Filiaşi. Un tânăr a fost snopit în bătaie în faţa unui fast-food şi lăsat să zacă acolo VIDEO

Un bărbat a fost bătut cu brutalitate de doi indivizi în fața unui fast-food din Filiași. După ce a fost atacat, tânărul a rămas la pământ preț de câteva minute, timp în care nimeni nu i-a acordat niciun ajutor.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 19:49
Măcel la Filiaşi. Un tânăr a fost snopit în bătaie în faţa unui fast-food şi lăsat să zacă acolo VIDEO

Marți, înn jurul orei 2 dimineața, un doljean a fost călcat în picioare la propriu de doi bărbați musculoși în fața unui fast-food. Bărbatul a fost lăsat să zacă singur la pământ timp de câteva minute, fără ca nimeni din proximitatea lui să-i acorde primul ajutor.

Citeşte şi: Poliţişti umiliţi de scandalagii în Gorj: i-au înjurat, scuipat şi ameninţat cu bătaia VIDEO

În cursul zilei de ieri, 16 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au reținut pentru 24 de ore doi tineri de 19 și 27 de ani, din Filiași, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii au fost sesizați în noaptea de 14/15 iunie a.c., cu privire la faptul că persoane necunoscute au agresat un tânăr de 30 de ani, din Filiași, în timp ce acesta se afla în fața unui local de alimentație publică din Filiași.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar în urma activităților desfășurate au fost identificați 2 tineri de 19 și 27 de ani, ambii din Filiași, bănuiți de comiterea faptei respective.,  se arată în comunicatul poliției.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile cei doi să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.