Măcelăriile de lux, tot mai căutate de sărbători VEZI PREŢURI

Măcelăriile de lux au mai mulţi clenţi ca niciodată. În multe case, tradiţia de sărbători ajunge la un alt nivel, iar oamenii sunt dispuşi să dea chiar şi 1.700 de lei pe un kilogram de carne.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 06:46
Măcelăriile de lux, tot mai căutate de sărbători VEZI PREŢURI

Piept de curcan, raţă confiată sau porc sălbatic sunt doar câteva dintre sortimentele de carne din măcelariile de lux din Capitală. Deşi preţul unui kilogram de carne nu coboară sub 100 de lei, însă depăşeşte frecvent 1.000 de lei, clienţii nu s-au lăsat aşteptaţi.

„Dacă numărul clienţilor s-a triplat în această perioadă şi comenzile s-au triplat. Am avut o creştere spectaculoasă în această perioadă”, a declarat un reprezentant al măcelariei.

De Crăciun, toţi ochii sunt aţintiţi asupra porcului, aşa că şi aici oferta este una specială. „Avem pulpă de porc iberic. Acesta este crescut în semi-sălbăticie. Se serveşte cu un pahar de vin roşu sau cu o şampanie. Preţul ei este de 1.250 de lei pe kilogram”, a mai spus acesta.

Carnea de vită care costă 1.700 de lei se vinde foarte bine. „Carnea de vită este de origine japoneză. Este o vită faimoasă. Ajunge la preţul de 1.700 de lei. Momentan nu mai avem, am rămas fără. Este o vită foarte căutată în această perioadă”, a mai spus reprezentantul măcelăriei.