Măcelul din faţa Spitalului Vaslui, surprins de camerele video. Şi-au împărţit pumni şi picioare ca-n ring

Publicat: Sâmbătă, 26 Septembrie 2015 09:42 // Actualizat: Sâmbătă, 26 Septembrie 2015 11:04 // Sursa: romaniatv.net

A apărut filmul cu bătăusii care au provocat, duminică, la ora 4.00 dimineaţa, măcelul din faţa Spitalului Vaslui. Trei camere video au înregistrat totul, scenele fiind, parcă, desprinse din filmele de actiune americane.

Noi informatii ies la iveală în cazul măcelului de duminică dimineata, din fata Spitalului Vaslui. Înregistrărilor video ale camerelor din incinta magazinului au surprins totul. Bătaia pare a fi demnă de filmele americane.

Totul ar fi pornit de la faptul că cei nouă bătăusi, din Văleni si Muntenii, ar fi primit interdictie de intrare în Clubul Rumz, pentru că au fost recalcitranti, ultimul eveniment de acest fel având loc chiar pe 8 septembrie, când unul dintre băieţi ar fi primit o amendă de 1000 lei pentru perturbarea ordinii si linistii publice.

Potrivit vremeanoua.ro, pe camere video se vede cum se împart pumnii, cad rafturile, scaunele, iar pe jos se împrăstie mai multe produse, inclusiv sticle de bere. Mama băiatului bătut plânge si se roagã de agresori să înceteze.

Vezi şi: Bătaie la Vaslui pentru o fată chiar în faţa liceului

Ionut Bulbuc, cel care era soferul agresorilor în acea searã si singurul care nu consumase alcool, încearcã sã o linisteascã pe femeie. Mãcelul continuã, în acest timp, în magazie. Femeia încearcă din nou să-i oprească pe agresori, rugându-i sã înceteze, dar unul dintre ei trage amenintător de ea. Imediat după aceea este lovită si ea cu pumnii si cade la pământ.

Victima spune că vânzătoarea magazinului nu a apăsat butonul de panicã, vrând, parcã, să fugă de mãcel. În ultimă instantă, din fata magazinului trebuia să sune la 112. S-a pierdut mult timp pânã ce politistii au ajuns la fata locului, întrucât acestia nu au fost anuntati de îndată ce bătăia a luat amploare.

Citeşte şi Scandal în Poliţia Capitalei. Doi tineri susţin că au fost bătuţi în Secţia 10, unul a ajuns la spital

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bătaie bătaie magazin bătaie Vaslui camere video
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 sep 09:53
...Vaslui. Trei camere video au înregistrat totul, scenele fiind, parcă, desprinse din filmele de actiune americane. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
26 sep 09:49
...Vaslui. Trei camere video au înregistrat totul, scenele fiind, parcă, desprinse din filmele de actiune americane. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H