Machiaj de coşmar: Recomandări pentru o petrecere de Halloween deosebită

Halloween-ul reprezintă prilejul oportun să te costumezi şi să mergi la fel de fel de petreceri tematice. Ei bine, trebuie să fii pregătită cu un costum, dar şi cu un machiaj pe măsură!

RomaniaTV.net
29 oct. 2014, 10:37
Machiaj de coşmar: Recomandări pentru o petrecere de Halloween deosebită

Vrei sa te costumezi intr-o mireasa gotica? Poti obtine un machiaj pe masura in cel mai scurt timp. Ai nevoie de: baza de machiaj, fond de ten, tus negru, fard gri inchis, fard negru, fard mov, gene false si ruj mov inchis.

Aplica baza de machiaj si apoi fondul de ten. Cu o pensula mica, aplica apoi fard negru pe pleoapa superioara si urca pana sub sprancene cu fard gri. In partea de jos a ochiului, exact sub linia sprancenelor, formeaza o linie cu fard gri si, mai jos, una cu fard mov.Pune-ti genele false si coloreaza interiorul ochilor cu un creion dermatograf alb.

Traseaza apoi o linie cu tusul, pe pleoapa superioara, facand o codita in coltul extern al ochiului. Cu o pensula de dimensiuni medii, in zona pometilor, dar si in cea a tamplelor, traseaza cateva linii cu fard negru. Finiseaza machiajul cu un ruj mov, peste care sa aplici putin fard negru.

Vrei sa fii un vampir de temut la petrecerea de Halloween? Iata cum poti obtine un machiaj reusit.

Ai nevoie de: baza de machiaj, fond de ten, pudra, blush roz, fard violet, fard kaki, tus, creion dermatograf negru, gene false, fard pentru sprancene si ruj mov.

Dupa ce ai intins bine baza de machiaj si fondul de ten, coloreaza-ti pleoapa cu fardul violet, pana sub spranceana. Din coltul intern al ochiului, coboara cu pensula pe langa nas, si coloreaza cu violet si zona cearcanelor. Pe ici pe colo, aplica si putin fard kaki. Pune-ti genele false, traseaza o linie cu tus negru pe pleoapa superioara si coloreaza cu dermatograf negru interiorul ochiului.

Citeste continuarea pe feminis.ro.