Machiaj ochi de pisică pentru un look sexy şi seducător

Machiajul ochi de pisica iti confera un look foarte sexy si seducator, insa pentru asta trebuie sa stii cum sa il aplici.  Iata, in cele ce urmeaza, cateva sfaturi in acest sens.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 08:35
Machiaj ochi de pisică pentru un look sexy şi seducător

In primul rand, este bine sa stii ca exista mai multe tehnici pentru acest machiaj si cu siguranta vei avea nevoie de putina exersare inainte sa nimeresti combinatia perfecta pentru tine.

Pentru machiajul tau perfect trebuie sa folosesti fie un tus de conturare a ochilor, fie un creion de ochi. Desi al doilea este mai usor de folosit, primul are avantajul de a crea o linie mai groasa si mult mai iesita in evidenta. De mentionat ca, indiferent daca vorbim de tus sau de creion de ochi, cele mai indicate culori sunt negrul si maro-ul. In plus, in afara de tus de ochi, vei mai avea nevoie de o mascara neagra si de un fard de ochi.

Metoda de machiaj

1. Traseaza o linie usoara incepand din coltul interior al pleoapei si continuand spre exterior, mentinand linia cat mai apropiata de gene cu putinta.

2. Extinde linia pe care ai trasat-o mai devreme, putin peste limita naturala a ochiului si traseaza-i o usoara arcuire, ingrosand-o in portiunea finala.

3. Traseaza o linie in lungul pleoape de jos.

4. Pentru a-ti defini ochii, aplica fard de ochi pe intreaga pleoapa superioara. In plus, pentru un look mai natural foloseste nuante neutre complementare culorii pielii tale. Pentru un plus de intensitate poti folosi culori mai profunde.

VEZI AICI CONTINUAREA
http://www.lyla.ro/machiaj/showArticol.php?articol=Machiaj-ochi-de-pisica