Macovei, atac la Udrea: Propunerea excluderii lui Preda acoperă bâlbâielile PDL Bucureşti

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei se declară împotriva excluderii din partid a europarlamentarului Cristian Preda, atacând-o pe Elena Udrea că încearcă să acopere prin acest demers problemele de organizare din interiorul filialei Bucureşti a partidului.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 13:27
Macovei, atac la Udrea: Propunerea excluderii lui Preda acoperă bâlbâielile PDL Bucureşti

„Cristian Preda trebuie să rămână în PDL şi mă voi lupta în CNC pentru respingerea propunerii de excludere. Într-o viaţă de partid democratică, probleme au cei care nu pot accepta critici, nu cei care aduc critici. Propunerea excluderii lui Cristian Preda acoperă bâlbâielile organizatorice şi de strategie ale Organizaţiei Bucureşti”, susţine Macovei într-un comunicat de presă.

Macovei precizează că îi va lua apărarea lui Preda în cadrul proximei şedinţe a Consiliului Naţional de Coordonare a PDL în care va fi discutată aprobarea propunerii făcute de către Biroul Permanent Naţional al PDL.

„Nu există în Statutul PDL sau în Codul etic vreo prevedere care să permită excluderea doar pentru un moft al unui membru de partid. Regret că, fiind în drum spre Cluj Napoca, nu am fost astăzi la şedinţa BPN, ca să votez împotriva acestei propuneri, dar în mod cert voi fi la şedinţa CNC”, mai spune Macovei.