Mădălin Ionescu a refulat pe Internet: „Îmi vine să mă dau cu capul de pereți. Nu mai am timp de nimic. Este ceva teribil”

Mădălin Ionescu, adus la disperare de stilul de viață alert. Cum reușește vedeta să se împartă între carieră și familie.

30 ian. 2024, 12:47
Mădălin Ionescu a refulat pe Internet: „Îmi vine să mă dau cu capul de pereți. Nu mai am timp de nimic. Este ceva teribil”
Mădălin Ionescu nu-și mai vede capul de treabă

Mădălin Ionescu, în vârstă de 53 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, cu o carieră de succes în industria televizată, în care a activat de mulți ani. Pe lângă proiectele de televiziune în care a fost implicat de-a lungul timpului, Mădălin Ionescu a avut și alte proiecte personale.

Citește și: Mădălin Ionescu, cu ochii în lacrimi pentru fiul său Filip: „Nu există nicio operație prin care să îi înlocuiești neuronii arși”

Prezentatorul se ocupă și de viața de familie, având o căsnicie fericită alături de Cristina Șișcanu și fiind tatăl a trei copii, Ștefania și Filip, din prima căsnicie și Petra, fiica sa și a Cristinei Șișcanu.

Recent, prezentatorul TV a postat pe pagina sa de Facebook un video în cadrul căreia abordează o problemă des întâlnită în societatea noastră: lipsa timpului. Mădălin Ionescu s-a arătat indignat de faptul că în ultima perioadă se confruntă din ce în ce mai des cu această problemă pe care nu știe cum să o gestioneze.

„Am momente în care îmi vine să mă dau cu capul de pereți. De când au început showurile mele nocturne, și așa am ținut-o până astăzi, munceam și atunci 12 ore pe zi. Cum fac așa și astăzi. Muncesc 12-13 ore pe zi. Am avut și zile în care am muncit 16 ore. De când m-am trezit până când m-am culcat n-am avut o secundă liberă. Înainte parcă aveam timp să mă și întâlnesc cu oameni, aveam timp și pentru mese în oraș, să mă instruiesc, aveam timp și pentru mine să-mi găsesc liniștea sufletească înainte să mă culc.

Citește și: Victoraș Micula, beizadeaua milionarului de la European Drinks, început Fresh într-un sat din Suedia. Cine e persoana pe care a pus-o să-i arunce mașina într-o prăpastie, pentru a încasa asigurarea de 275.000 de euro

Nu mai am timp! Nu mai am timp de nimic! Nu știu cum este la voi, dar s-a scurtat ziua masiv. Dinamica este alta. Poate și acest bombardament informațional, faptul că ne apucăm de prea multe lucruri de-o dată, că este presiune foarte mare asupra noastră.

Am senzația că nu am timp. Mi se pare cel mai important lucru din viața unui om după o anumită vârstă. Mi se pare că timpul e extrem de prețios. Timpul este adevăratul aur de care avem nevoie. O secundă în plus poate face diferența în viață. Pentru mine este ceva teribil. Nu știu cum să mai fac rost de timp”, a spus Mădălin Ionescu.