Mădălin Ionescu, despre lupta cu Covid: „Mi-au fost afectaţi plămânii. Am dat apoi într-o infecție la nivelul gâtului”

Mădălin Ionescu a vorbit despre lupta cu Covid. Prezentatorul se numără printre vedetele infectate cu virusul care face ravagii în toată lumea. Deşi a contractat o formă uşoară, tot a întâmpinat ceva probleme, a slăbit cinci kilograme, deoarece nu a avut poftă de mâncare.

05 feb. 2022, 16:31
Mădălin Ionescu, despre lupta cu Covid: „Mi-au fost afectaţi plămânii. Am dat apoi într-o infecție la nivelul gâtului”
Mădălin Ionescu, despre lupta cu Covid

Mădălin Ionescu, despre lupta cu Covid. „M-au sunat prietenii să mă întrebe dacă sunt pe moarte. Toată lumea s-a panicat. Am făcut pneumonie, într-adevăr. M-am dus la Matei Balș ca să aflu ce am, nu ca să rămân acolo. Am fost în ambulatoriu.

Am făcut niște cocktailuri cu vitamine acasă, de asta am mâinile pline de vânătăi, dar nu am ajuns în stare gravă la spital sau în perfuzii. Plămânii mei au fost afectați 15%, din fericire pentru mine. M-am dus la timp la spital tocmai ca să nu ajung în stare gravă la spital.

M-am dus la timp, poate ajungeam în stare gravă. Am avut o formă ușoară, care, nu știu, pe un fond al nerespectării tratamentului, în prima fază, s-a mai acutizat. M-au ajutat medicii de acolo, care sunt excepționali. Excepționali medicii de la Balș. M-am dus pe picioare la spital”, a declarat Mădălin Ionescu pentru Click.ro.

Mădălin Ionescu, despre lupta cu Covid

Prezentatorul de la Metropola TV a mărturisit că, ulterior, o altă bacterie contactată la nivelul gâtului i-a creat disconfort. De altfel, în perioada recuperării și carantinării, Mădălin Ionescu a slăbit cinci kilograme.

Citeşte şi: Mădălin Ionescu, în război cu o temută grupare infracțională. Familia prezentatorului TV, urmărită pas cu pas VIDEO

Am dat apoi într-o altă infecție la nivelul gâtului. Este o chestie bizară, de la spital, ori de la fiica-mea de la grădiniță, că se văita într-o zi că o durea gâtul, probabil am contactat-o și eu, dat fiind faptul că organismul este slăbit.

Nu am putut să mănânc, am slăbit cinci kilograme în timpul ăsta. Virusul l-am luat, cel mai probabil, de la Poiana Brașov. Am fost într-un restaurant celebru din Poiană, erau mesele unele lângă altele.

Nu cred că scapă cineva de virusul ăsta. Omicronul este foarte contagios. Cu mască, fără mască, vaccinat, nevaccinat, nu v-a scăpa nimeni. Booster, fără booster, toată lumea va face. Că faci o formă mai ușaoră dacă ești vaccinat, nu știu„, a mai spus Mădălin Ionescu.