Mădălin Ionescu, iar la TV. Prezentatorul are o nouă emisiune

Mădălin Ionescu le pregătește românilor o surpriză de zile mari! La luni bune după ce a rămas fără late night show-ul de la Kanal D, carismaticul moderator a mărturisit în cadrul unui interviu că, proiectul căruia îi dă viață are mari șanse să ruleze la TV. Emisiunea va fi filmată atât în România, cât și în afara granițelor.

07 oct. 2018, 13:25
Mădălin Ionescu, iar la TV. Prezentatorul are o nouă emisiune

În vârstă de 48 de ani, Mădălin Ionescu împreună cu membrii unei echipe de nota 10 și-au dat mâna pentru un proiect așa cum nu s-a mai văzut la noi în țară. El și colegii lui vor străbate mai multe state europene, unde va filma poveștile de viață deosebite ale românilor stabiliți peste hotare.

„Vreau să vă spun că intenţionez să mă deplasez în afara ţării cu o echipă frumoasă, spre sfârşitul acestei luni, mai întâi în Franţa, fiindcă doresc să fac materiale cu oameni extraordinari. E un proiect care se referă în principal la oamenii care au făcut cu adevărat ceva în viaţă, care au reuşit şi care sunt inovatori. Oameni care au afaceri de succes, care au pornit fie de jos, fie au întâmpinat mari greutăţi, dar au reuşit. Oameni care ne reprezintă cu modestie şi cu aplomb oriunde în lumea asta şi pe care nu-i bagă nimeni în seamă. Oameni care ne-ar putea ajuta, oameni care ar putea transforma România dacă ar fi cooptaţi în proiecte de ţară. Voi merge apoi în Spania, în Italia, acolo unde sunt foarte mulţi români, care muncesc din greu, dar cu onestitate, români extraordinari pe care ţara nu i-a dorit sau i-a alungat. Şi asta este foarte dramatic”, a mărturisit Mădălin Ionescu pentru jurnaliștii de la VIVA!.

Întrebat dacă emisiunea va rula la TV, fostul prezentator a mărturisit că, în cazul în care posturile de televiziune de la noi vor fi interesate, atunci aceasta va fi difuzată și pe micile ecrane. Până atunci însă, frumosul proiect va apărea în mediul online.

„Dacă televiziunile vor simţi necesitatea unui astfel de proiect, o să fie şi la TV, dacă nu, atunci rămâne pe online”, a subliniat Mădălin Ionescu care nu exclude varianta de a apărea din nou la TV.

După ce a plecat de la Kanal D, Mădălin Ionescu și-a făcut o emisiune pe pagina lui de Facebook, de care se ocupă împreună cu frumoasa lui soție. Vă reamintim că la sfârșitul verii, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele în cadrul unei ceremonii religioase emoționante.