Mădălin Ionescu, întreţinut de soţie. „Se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar”

Mădălin Ionescu, realizator al unei emisiuni la Metropola TV, a dezvăluit că aduce mai puțini bani în casă decât soția lui, Cristina Șișcanu, care este implicată în mai multe afaceri.

31 oct. 2022, 08:27
Mădălin Ionescu, întreţinut de soţie. „Se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar”
Mădălin Ionescu, întreţinut de soţie. "Se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar"

Mădălin Ionescu, întreţinut de soţie. Realizatorul TV a recunsocut că soţia lui, Cristina Șișcanu, este cea care câștigă mai mulți bani. „Nici eu, nici ea nu am avut norocul unor colaborări ușoare, în care să mergem la televiziune cu o oră înainte de emisiune și să intrăm fresh în televiziune. Am muncit pe rupte. Ea, însă, are și o firmă. Colaborările şi afacerile derulate prin firmă îi ocupă cea mai mare parte a timpului. În acest moment, cred că se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar”, a dezvăluit Mădălin Ionescu pe Instagram.

Citeşte şi: Mădălin Ionescu, pus la zid de către fani. Câte aventuri a avut prezentatorul TV de când și-a cunoscut soția

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dețin o companie care se ocupă de producție video, care a înregistrat în ultimul an fiscal o cifră de afaceri de 680.000 de lei și un venit de aproape 280.000 de lei, scrie Fanatik. Cei doi sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi din țară şi au împreună o fetiță.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au îmbogăţit în pandemie. Firma lor a fost asaltată de comenzi, câţi bani au câştigat cei doi

Cristina Şişcanu s-a luptat cu depresia

Vedeta și-a surprins fanii după ce a recunoscut că s-a confruntat şi ea cu boala acestui secol şi a mărturisit că și-a dat seama că are nevoie de ajutor și a decis să apeleze la un specialist. „De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședințe deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Prin multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat. Asta e foarte important. Până la urmă succesul e și într-o astfel de stare, stă în mâinile fiecăruia. Normal că trebuie să ne ajutăm de tot ce putem!”, a declarat Cristina Șișcanu.