Mădălin Ionescu, reacție acidă la adresa femeilor care i-au jignit soția: ”De-aia bărbații voștri fug de voi. Veți fi tot timpul singure”

Mădălin Ionescu tună și fulgeră după ce soția sa, Cristina Șișcanu, a fost jignită de fanii săi de pe rețelele de socializare. Sătul de criticile internauților, prezentatorul TV a ieșit la atac.

05 ian. 2023, 18:34
Mădălin Ionescu, reacție acidă la adresa femeilor care i-au jignit soția: ”De-aia bărbații voștri fug de voi. Veți fi tot timpul singure”
Mădălin Ionescu, reacție acidă la adresa femeilor care i-au jignit soția

Mădălin Ionescu, reacție acidă la adresa femeilor care i-au jignit soția. Mădălin Ionescu s-a săturat de comentariile acide ale mai multor femei de pe rețelele de socializare la adresa soției sale și a decis că a venit momentul să pună punctul pe ”i”.

Citește și Brigitte și Florin Pastramă se iubesc mai mult ca oricând! Cum au reușit cei doi soți să își salveze căsnicia

Mădălin Ionescu, reacție acidă la adresa femeilor care i-au jignit soția

Recent, prezentatorul TV a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care lansat mai multe atacuri la adresa femeilor care au jignit-o pe partenera sa de viață și a dezvăluit care a fost comentariul răutăcios care l-a scos din minți.

„M-am uitat peste comentariile unor femei la o postare de ieri a soției mele. În imagini apărem într-o piscină. Eu port o bluză specială pentru apă. Se pare că există un public numeros în țara asta care nu a aflat că există costume pentru apă. Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscină.

Nu știi ce să faci în fața unei asemenea revărsări de puroi mental. Să plângi, să râzi… să accepți faptul că ignoranța, primitivismul bântuie ca un strigoi prin creierele unor analfabeți din România? Ce mă șochează de fiecare dată e faptul că dudui isterice, lipsite de orice fel de pregătire și de calități morale, își permit să emită tot felul de cretinisme pe post de adevăruri absolute.’, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Nu doar comentariile femeilor la adresa Cristinei Șișcanu l-au enervat extrem de tare pe Mădălin Ionescu, ci și cele ale bărbaților

‘Bine… sunt și golani care au profitat de ocazie, manifestându-se în stilul consacrat pe Facebook. Prostia ține de când e lumea și pare să nu aibă sfârșit, știu că și răutatea care derivă din ea, dar să o dai în balamuc doar de la atât, e grav, grav de tot! Nu există țară în care haterii să fie mai hateri decât cei de la noi.
Motivele sunt mai întotdeauna imbecile și provin dintr-un primitivism major… Totul vine din frustrările personale uriașe: neîmpliniri amoroase, materiale, insuficiențe mentale! Cloaca pare să fie destul de mare și ruptura acestor grupuri de indivizi/ individe de civilizație… din ce în ce mai apăsătoare!

P.S. Apropos de ‘cotoroanțe’. Nu generalizez. Mă refer la cele 20-30 de personaje foarte agresive și zgomotoase… Nu puteți să aveți relații fericite. Sunteți prea rele, prea toxice! De-aia bărbații voștri fug de voi. Îi castrați psihic. Veți fi tot timpul singure, chiar și în condițiile în care oficial sunteți implicate în așa-zise relații.’, a mai scris Mădălin Ionescu pe pagina personală de Facebook.

Citește și Momente dificile pentru Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă cu fiica lor