Mădălina a murit la 17 ani în urma unui accident de tren. În ianuarie, îi murise fulgerător fratele

Mădălina, o tânără de doar 17 ani, a murit marți în apropierea gării din Vințu de Jos, județul Alba, în timp ce traversa calea ferată.

16 mai 2023, 21:55
Mădălina a murit la 17 ani în urma unui accident de tren. În ianuarie, îi murise fulgerător fratele

O tânără de doar 17 ani a murit în Alba, în urma unui accident de tren. Fratele său a murit cu doar câteva luni în urmă… Potrivit primelor informații, fata a fost lovită de tren în timp ce traversa calea ferată. Aceasta nu ar fi auzit trenul și nu a avut nicio șansă, pentru că pe acest tronson, trenurile circulă cu viteză mare.

Cadavrul a fost târât aproape un kilometru de către locomotivă. Pentru scoaterea trupului a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Bucată de tencuială căzută din tavan printre elevi într-o școală din Tg. Jiu, afectată de cutremurele din acest an

Trenul care a lovit-o pe Mădălina venea de la Viena și trebuia să ajungă în București. Tânăra era în clasa a 11-a, învățământ dual, la specializarea „operator la mașini cu comandă numerică”. Avea o situație școlară foarte bună, fiind prezentă la toate cursurile și stagiile de practică. De curând a participat la un târg pentru oferte educationale și era foarte implicată în tot ceea ce făcea.

Fata provine dintr-o familie cu mai mulți frați. În luna ianuarie a acestui an, familia a mai pierdut un fiu. Părinții fetei sunt împietriți de durere, pierzând doi copii în mai puțin de jumătate de an.

Accident grav cu un mort și zeci de răniți pe o autostradă din Slovacia. Un român se afla la volanul camionului implicat în accident

Tot marți, a avut loc un accident rutier grav în care a fost implicat și un tren, între Siculeni și Mădăraș Ciuc, în Harghita Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită grav, după ce mașina în care se aflau a fost izbită din plin de un tren. Mașina s-a făcut zob, după ce șoferul ar fi traversat calea ferată fără să se asigure.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 33 de ani a murit şi o femeie în vârstă de 27 de ani a fost  preluată de elicopterul SMURD Târgu Mureş după stabilizare. Ambele victime au fost încarcerate.

„Din primele cercetări s-a constatat faptul că, în localitatea Racu, trenul Regio care circula pe direcţia Braşov-Gheorgheni a surprins şi acroşat un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din Delniţa, care se angajase în traversarea căii ferate semnalizate cu indicator”, a transmis IPJ Harghita.