Mădălina Crețan dezvăluie adevărul cutremurător despre moartea tragică a soțului său Nosfe, la 7 luni distanță: „S-au făcut, evident, multe speculații”

S-au scurs 7 luni de la moartea subită a lui Nosfe. Mădălina Crețan, soția sa, încă nu a primit certificatul medico-legal, însă aceasta a mărturisit care este primul pas pe care îl va face la momentul respectiv.

17 mai 2023, 11:15
Mădălina Crețan dezvăluie adevărul cutremurător despre moartea tragică a soțului său Nosfe, la 7 luni distanță: „S-au făcut, evident, multe speculații”
Mădălina Crețan dezvăluie adevărul cutremurător despre moartea tragică a soțului său Nosfe, la 7 luni distanță: „S-au făcut, evident, multe speculații”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, păstrează amintirea artistului în viață și după șapte luni de la moartea lui. Într-o apariție dintr-o emisiune, aceasta a dezvăluit planurile pe care le are atunci când va primi raportul de la medicii legiști.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe: „Nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”

La 16 octombrie 2022, Nosfe a încetat din viață la vârsta de 37 de ani. La momentul respectiv, artistul a participat la un eveniment unde a acuzat stări de rău. Cu toate că părea că se recuperează, a suferit o moarte subită. Plecarea lui dintre noi a lăsat în urmă o tristețe profundă în inimile membrilor familiei, a celor care l-au cunoscut și nu în ultimul rând al fanilor.

Până în prezent, Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, nu a intrat încă în posesia raportului oficial de la Institutul Național de Medicină Legală (INML). Cu toate că există un document preliminar eliberat în cazul unui deces, rezultatele finale ale analizelor au nevoie de un timp mai îndelungat pentru a fi gata. În aceste luni care s-au scurs de la moartea lui Nosfe, au apărut diverse speculații cu privire la cauza decesului său, un aspect pe care soția sa l-a menționat.

Mădălina Crețan a explicat că în momentul în care va intra în posesia rezultatelor oficiale, nu va dori să discute despre acest aspect.

„S-au făcut, evident, multe speculații, de la droguri, la vaccin. Ideea este că, deși nu am primit răspunsul final la analize, când le voi primi, nu am să ies să vorbesc despre aceste lucruri. Este ceva ce privește familia noastră, mai ales că este și un copil la mijloc, există niște părinți îndurerați. Eu nu sunt de părere că viața unui om va fi definită de moartea acestuia”, a spus Mădălina Crețan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În plus, Mădălina a dezvăluit că anul acesta va fi lansat al doilea film în care a jucat Nosfe. De asemenea, există planuri pentru lansarea unor piese muzicale ale artistului, materiale pe care acesta le avea în plan de mult timp.

„Sunt mai multe proiecte. Este cel cu Nosfe, este proiectul cu Șatra BENZ, băieții filmează astăzi un clip. Anul acesta va ieși al doilea film în care el a jucat. Erau 3 sau 4 piese, care erau gândite să fie lansate internațional, nu neapărat pe piața din România, sunt multe lucruri care au rămas așa, nu pot să zic că în pom, că de asta am rămas eu aici. Mă ocup atât cât pot, de toate”, a mai spus Mădălina.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe. Ce semn a primit fetița ei de la regretatul artist: „Mi-a spus că ea știe că e de la tati”