Mădălina Crețan, dezvăluiri paranormale. După moartea lui Nosfe, soția îi simte prezența în casă. „Relația noastră e mai specială acum”

La aproape patru luni de când Nosfe s-a stins din viață, familia sa încă îi simte lipsa. Mădălina Crețan, soția regretatului artist, spune că primește semne de la acesta chiar și dincolo de moarte.

09 feb. 2023, 11:14
Mădălina Crețan, dezvăluiri paranormale. După moartea lui Nosfe, soția îi simte prezența în casă. „Relația noastră e mai specială acum”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, nu se lasă dărâmată de momentele dificile din viața ei și încearcă să meargă mai departe. Tragedia i-a schimbat complet viața Mădălinei, însă se alină cu experiențele paranormale pe care le primește adesea în casă de la Nosfe și care o fac să își amintească de tatăl fetiței sale.

„Relația dintre mine și Nosfe este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod… de exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu și am știut că este a lui, plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva”, a spus soția artistului.

Citește și Mădălina Creţan, despre viaţa fără Nosfe: „Poate sună puţin ciudat”

„Nu vreau să mă plâng că îmi este greu, încerc să dau oamenilor doar pozitivitate, nu vreau să vorbesc despre necazurile mele. Acum sunt și cu studioul, vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu, piesele sale, totul în memoria lui, pentru că a muncit foarte mult NOSFE pentru asta. Așa că pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, o să se lanseze melodia «Nemuritorii» unde este NOSFE și Liviu Teodorescu, în colaborare. Cred că o să se regăsească multe persoane în acea melodie, o să vedeți”, a mărturisit Mădălina Crețan, potrivit click.ro.

Mădălina Crețan, îngrijorată de cum resimte copilul lipsa lui Nosfe: „Unde e tati?”

În ciuda faptului că orice pierdere este extrem de dureroasă, Mădălina Crețan nu se lasă văzută suferind în ochii copilei. Mama își dorește ca fetița să se bucure încă puțin de copilărie și să nu resimtă atât de rău lipsa, cât și suferința tatălui.

Momentele dificile pentru Mădălina Crețan apar atunci când Iris întreabă unde este tatăl ei. Soția lui NOSFE nu știe ce să-i răspundă copilei și încearcă să treacă prin această situație cu ajutorul terapiei.

Citește și Mădălina, soția lui Nosfe de la Șatra Benz, mesaj cutremurător după moartea artistului: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău. Te-au iubit atât de mulți oameni”

„Copilul întreabă de NOSFE, da, de multe ori îmi zice «Unde e tati?». Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu mergem la terapie împreună și este bine, doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră”, a mai adăugat Mădălina Crețan.