Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe la început de an: „Te iubesc e prea puțin. Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir „

Au trecut două luni de când viața Mădălinei Crețan s-a schimbat radical, după moartea soțului său, Nosfe. Soția artistului și fiica ei au fost nevoite să învețe să trăiască fără cel mai bun soț și tată.

01 ian. 2023, 17:07
Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe la început de an: „Te iubesc e prea puțin. Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir „

Mădălina Crețan a intrat în Noul An mai puternică, dar cu un dor imens care încă nu o lasă să treacă peste dispariția lui Nosfe. De când a plecat definitiv din viața ei, Mădălina își strigă des durerea pe internet.

În ultima zi din an, Mădălina a postat un mesaj foarte emoționant în memoria lui Nosfe. I-a transmis regretatului artist că nu-l va uita niciodată.

„Tu ești liniștea, căldura și lumina mea pentru totdeauna și dintotdeauna, pentru eternitate, peste univers, peste viață și peste moartea trupească. Tu ești 2022 și tot tu o să fii și 2222! Tu ești totul care îmi umple sufletul, si inima și gândurile, tu ești motivația, puterea, pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir când mi se vor termina proiectele și lecțiile aici. Te iubesc e prea puțin. @nosfezilla”, a scris soția regretatului artist pe Instagram.

Mădălina Crețan și Nosfe ar fi aniversat pe 21 decembrie nouă ani de relație. În urmă cu doar câteva zile, soția regretatului artistul a făcut câteva mărturisiri emoționante pe rețelele personale de socializare și a povestit cum și-a petrecut ziua. Mădălina Crețan a primit cadou o zi de filmări cu Șatra B.E.N.Z, trupa în care a fost soțul ei.

Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a murit: „A avut o regresie de vârstă. Îl exclusese complet din absolut toate amintirile ei”

În urmă cu câteva zile, Mădălina Crețan a vorbit pentru prima dată despre cum a reacționat fiica ei când a aflat că Nosfe a murit.

„Iris este exagerat de sensibilă, așa a fost de foarte mică. A fost foarte greu în primele două săptămâni, a avut o regresie de vârstă. Îl exclusese pe Darius complet din absolut toate amintirile ei. A fost cumva felul ei de a se apăra, doar că, din păcate, așa cum am învățat acum, mergând la psiholog, durerea trebuie trăită, trebuie să trecem prin ea, nu să sărim, pentru că altfel rămâne ceva acolo nerezolvat”, a mărturisit soţia lui Nosfe.

Nosfe a murit după ce a susținut un concert în fața fanilor la Romexpo. La un moment dat artistul a acuzat stări de rău și a părăsit scena, lâsându-i pe colegii lui de trupă să termine concertul. Chiar dacă ulterior s-a simțit bine și a plecat acasă, după câteva ore soția lui l-a găsit prăbușit în casă. Imediat aceasta a apelat numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns imediat medicii care nu au putut să mai facă nimic pentru regretatul artist.