Mădălina Crețan, noi dezvăluiri emoționante la nouă luni de la moartea lui Nosfe: „Iris a ales să îl elimine pe tatăl ei din viața ei, își închisese amintirile”

Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, a făcut noi mărturisiri emoționante despre cum s-a schimbat viața ei și a fiicei ei la nouă luni de la decesul artistului.

11 iul. 2023, 09:57
Mădălina Crețan, noi dezvăluiri emoționante la nouă luni de la moartea lui Nosfe: „Iris a ales să îl elimine pe tatăl ei din viața ei, își închisese amintirile”

Mădălina Crețan a făcut noi mărturisiri emoționante despre cum s-a schimbat viața ei și a fiicei ei la nouă luni de la decesul artistului.

Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, și-a pierdut viața în urma unui infarct și a lăsat în urmă o soție îndurerată și o copilă, pe Iris.

„Ei doi au avut o relație extraordinară și atunci Iris a trecut și ea prin foarte multe etape.(…) Am avut nevoie și în ceea ce o privește pe ea de suportul unui psiholog… Am avut nevoie de patru luni de terapie cu Iris, săptămânal,… pentru că la vârsta asta e foarte sensibilă situația; ea s-a închis în primă fază foarte tare, a ales cumva să îl elimine pe tatăl ei din viața ei, își închisese amintirile, lucrurile pe care le trăisem împreună. Eram doar eu cu ea. A fost foarte dificil”, a fost confesiunea dureroasă a Mădălinei Crețan.

Citește și Roxana Hulpe a slăbit 40 de kilograme în mai puţin de şase luni. Cum a reuşit: „M-am bucurat în sarcină de tot și toate!”

Soția regretatului Nosfe a dezvăluit că a avut nevoie de suport psihologic ca să accepte ce s-a întâmplat cu artistul.

„Eu am crezut că este o cădere de calciu, nu m-am gândit nicio secundă la un infarct.(…) Este foarte adevărat că am trăit un blocaj, un șoc, pentru că nu am putut să plâng decât după niște ore”, a povestit Mădălina Crețan.

Nosfe și Mădălina Crețan au avut nouă ani de căsnicie „intenși, speciali, frumoși, grei pe alocuri”.

Citește și Andra, nevoită să se mute din casă în miez de noapte. Suferința cântăreței a fost dezvăluită chiar de tatăl ei

„Ne-a fost greu din cauza problemelor financiare care s-au generat în urma acestei pandemii… Artiștii underground trăiesc foarte mult din concerte. Acestea fiind tăiate definitiv, aceea a fost perioada cea mai grea pentru noi, pentru că a venit la pachet cu foarte multe griji; de la a plăti rata la casă, de la a repara mașina care se strică pentru că e veche, de la a plăti pentru Iris gimnastica sau alte lucruri…

Am început să fac traduceri de acasă ca să mă ocup și de Iris în paralel. Ne-a ajutat foarte mult mama. Ea trăind în continuare la Giurgiu și fiind un oraș micuț, a avut grijă cumva să existe tot ce ne trebuie în frigider. Partea asta a hranei ne-a scutit de niște cheltuieli. Am văzut semne de depresie. Și eu am trecut prin ele, nu doar el. Poate dacă nu am fi avut un copil am fi fost un pic mai inconștienți sau nepăsători. Dar în momentul în care ai un copil care are nevoi, responsabilitatea care este pe umerii tăi e mult mai mare. Amândoi am avut momente de depresie”, a mărturisit Mădălina Crețan.