Mădălina Crețan, premoniţie bizară înainte de moartea lui Nosfe. Ultimele ore din viața artistului: „Îmi amintesc foarte bine…!”

Mădălina Crețan, văduva artistului Nosfe, vorbește, cu multă durere, despre ultimele ore din viața soțului ei.

12 iul. 2023, 23:16
Mădălina Crețan, premoniţie bizară înainte de moartea lui Nosfe. Ultimele ore din viața artistului: „Îmi amintesc foarte bine…!”

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață în urmă cu nouă luni, la vârsta de doar 37 de ani. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie 2022, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert.  În urma artistului au rămas o soție îndurerată și o fiică, în vârstă de 7 ani.

Mădălina Crețan, noi dezvăluiri emoționante la nouă luni de la moartea lui Nosfe: „Iris a ales să îl elimine pe tatăl ei din viața ei, își închisese amintirile”

Invitată în emisiunea „În oglindă”, de la Kanal D2, Mădălina Crețan, văduva artistului, a povestit ce s-a întâmplat în ultimele zile din viața soțului ei.

„Da, îmi amintesc foarte bine. Cu o zi înainte am fost acasă toată ziua, am făcut de mâncare, am făcut macaroanele cu brânză, am mâncat toți 3, eram eu cu el și cu Iris, el era foarte obosit, pentru că o seară înainte avusese un alt concert sau fusese la studio toată noaptea, nu-mi mai amintesc exact, nu a reușit să se odihnească, dar a fost o zi de sâmbătă foarte normală pentru noi, n-a fost nimic diferit sau special. Pe la 6-7 cred, înainte să plecăm la concert, a fost să o ia pe mătușa lui, care s-a mutat recent de la Galați la Balotești, ca să stea cu Iris cât suntem noi plecați la concert, am mers la concert adică nu, mna…

Mădălina Crețan dezvăluie adevărul cutremurător despre moartea tragică a soțului său Nosfe, la 7 luni distanță: „S-au făcut, evident, multe speculații”

Singurul lucru care s-a întâmplat diferit sau ieșit din comun a fost că mașina cu care trebuia să plecăm, una dintre mașinile noastre, cu care eu mersesem în ziua aia avea pană și n-am înțeles de ce și de unde, eu m-am amărât cumva, nu știu dacă a fost neapărat o premoniție sau m-am supărat că ni se întâmplă încă un lucru negativ, pentru că am avut o serie de lucruri, întâmplări din astea neplăcute și el m-a certat și mi-a zis „Hai dă-o naiba de mașină, nu mai fii și tu așa, că nu toate lucrurile care ni se întâmplă sunt semne, e o pană, n-are nimic” și atunci am zis da, bine, e o pană.”, a povestit Mădălina Crețan, în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, ”În oglindă”.

Nu a avut puterea de a se ocupa de înmormântare

„Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut. A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (…)Îmi este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică. Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice.” ,  i-a declarat Mădălina Crețan lui Mihai Ghiță.