Mădălina Crețan, sfâșiată de dorul lui Nosfe! Ce mesaj a transmis soția regretatului artist, la 4 luni de la moartea lui

Astăzi se împlinesc patru luni de la moartea fulgerătoare a lui Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, iar soția artistului este încă îngenuncheată de durere și trăiește cu un gol imens în suflet.

16 feb. 2023, 17:35
Mădălina Crețan, sfâșiată de dorul lui Nosfe! Ce mesaj a transmis soția regretatului artist, la 4 luni de la moartea lui

Mădălina Crețan trăiește un coșmar de când soțul ei s-a stins de viață. Soția lui Nosfe se simte incompletă fără el, însă fetița ei Iris este cea care îi dă putere în fiecare zi.

Citiți și: Soția lui NOSFE primeşte mesaje de dincolo de moarte de la artist: „Mă agăț de aceste lucruri foarte mult. Fizic nu mai suntem împreună, dar sufleteşte nu ne-am rupt și nu cred că o să ne rupem vreodată”

Nosfe s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022, în urma unui infarct, iar vestea morții a luat prin surprindere pe toată lumea.

La patru luni distanţă, soția regretatul artist a postat un mesaj emoționant pe Instagram, însoțit de o fotografie alături de cântăreț și fiica lor, dar și câteva conversații pe care le-a avut cu acesta.

Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor la 4 luni de la moartea lui Nosfe

„De fiecare dată când mi-am dorit să scriu despre tine m-am aflat în fața aceluiași blocaj ca și acum. Acum poate mai mare. Mi s-a părut constant că nu există cuvinte pământești, cuvinte în limba vorbită și scrisă care să te descrie cu adevărat. Atât de multă lumină ca în tine nu am vazut și nu am simțit de nicăieri. Uneori mi-aș fi dorit să mă transform într-un glob de energie, care să îți ofere toată libertatea de care ai avut mereu nevoie, dar care să te protejeze în același timp de tot răul din jurul tău. Mi-am dorit să mă pot micșora ca Tom degețel, să mă poți lua cu tine în buzunar peste tot, să stau acolo cuminte și să ies să mă pun scut între tine și absolut orice/oricine încearcă să îți fure lumina și să îți lovească sufletul…
Te iubim ca întotdeauna și pentru totdeauna, ne lipsești în fiecare secundă, dar dacă tu ești bine acolo, o să fim și noi bine aici.

“Ne e dor de tine de ceva vreme
Pe oamenii buni îi cheamă îngerii devreme”, a scris Mădălina Crețan pe contul său de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Nosfe avea doar 37 de ani, era un artist extrem de îndrăgit, dar și un familist convins, iar dovadă stau pozele pe care soția lui, Mădălina Crețan le are pe conturile de socializare.

Citiți și: Mădălina Crețan, dezvăluiri paranormale. După moartea lui Nosfe, soția îi simte prezența în casă. „Relația noastră e mai specială acum”