Soția lui NOSFE primeşte mesaje de dincolo de moarte de la artist: „Mă agăț de aceste lucruri foarte mult. Fizic nu mai suntem împreună, dar sufleteşte nu ne-am rupt și nu cred că o să ne rupem vreodată”

La mijlocul lunii octombrie 2022, viaţa Mădălinei Creţan a luat o întorsătură pe care nu credea niciodată că o va lua. Soţul ei s-a stins din viaţă subit, în urma unui infarct. La patru luni distanţă, bloggeriţa are sufletul la fel de îndurerat, dar reuşeşte să fie puternică în faţa fiicei lor, care întreabă tot timpul de ce tatăl ei nu mai vine acasă.

15 feb. 2023, 09:12
Soția lui NOSFE primeşte mesaje de dincolo de moarte de la artist: „Mă agăț de aceste lucruri foarte mult. Fizic nu mai suntem împreună, dar sufleteşte nu ne-am rupt și nu cred că o să ne rupem vreodată”

Soţia lui NOSFE primeşte frecvent mesaje de dincolo de moarte de la soţul ei, despre care a spus mereu că este „jumătatea ei mai bună”, şi are convingerea că între ei există o legătură atât de puternică care nu va dispărea niciodată, chiar dacă fizic nu mai sunt împreună. Soția regretatului artist spune că primeşte mesaje în vis, iar acestea o ajută să meargă mai departe.

Soţia lui NOSFE primeşte mesaje de dincolo de moarte: „Sufletește nu ne-am rupt”

Nu știu dacă și visele astea sunt dintr-o altă lume sau conștința noastră de zi cu zi, dar în momentul de față recunosc că mă agăț de aceste lucruri foarte mult. Simt că deși fizic nu mai suntem împreună, la nivel spiritual, sufletește nu ne-am rupt și nici nu cred că o să ne rupem vreodată”, a spus Mădălina la Antena Stars

Bloggeriţa a precizat, totodată, că prietena ei îl visează adesea pe Nosfe cum încearcă să comunice cu ea, iar ea îl visează cum îi trimite diferite mesaje pentru a comunica cu colegii lui din trupa Șatra B.E.N.Z..

Chiar râdeam, glumeam cu o prietenă că, în momentul de față ea, îl visează încercând să comunice cu mine, adică la ea se duce în vis să-i transmită lucruri pentru mine și eu îl visez vizavi de prietenii lui și de alți oameni, dar nu de mine. L-am visat într-una din seri spunându-mi să îi spun lui Luca că îl iubește. Luca e producătorul de la Șatra. Într-o altă seară l-am visat că a fost cu unul dintre DJ și prietenii lui la (…) într-un moment în care a pus el muzică, dar nimic legat de noi”, a mărturisit soția regretatului cântăreț.

Citeste si Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a murit: „A avut o regresie de vârstă. Îl exclusese complet din absolut toate amintirile ei”

Fetiţa celor doi întreabă tot timpul de tatăl ei: „Fericirea fetiței noastre depinde de fericirea mea”

Fetiţa celor doi are 7 ani. nu înțelege de ce tatăl său nu mai vine acasă. Mădălina reuşeşte să facă faţă cu eroism întrebărilor venite de la copil despre tatăl lui, deşi durerea o copleşeşte.

Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație. Nu cred că asta se va schimba foarte curând sau vreodată. Știu că voi învăța doar să trăiesc așa, cu dorul, și, în același timp, știu și că trebuie să fiu bine, pentru că suferința mea nu poate fi pusă nici o secundă mai presus de fericirea fetiței noastre. Iar în momentul de față fericirea fetiței noastre depinde de fericirea mea și îmi doresc din tot sufletul să fiu o mamă responsabilă”, a declarat Mădălina Crețan pentru Click!

Ziua Îndrăgostiților a fost foarte dureroasă pentru Mădălina. Dar a reuşit să-i facă faţă cu brio graţie amintirilor frumoase pe care le are împreună cu Nosfe.

Citeste si Mădălina Crețan, confesiuni sfâșietoare după moartea lui Nosfe: ”Nu pot să dorm. E o traumă”

Noi nu am avut nevoie de zile speciale să ne arătăm sentimentele unul față de celălalt, respectul și recunoștința pentru ceea ce am fost binecuvântați să trăim. Nu am așteptat niciodată unul de la celălalt cadouri, rezervări la restaurante scumpe, vacanțe. Ne-am dorit doar să fim împreună să facem orice. Să mâncăm acasă, să ne uităm la un film, să ne privim, să ne îmbrățișăm, să ne facem să râdem și să ne motivăm pentru ziua respectivă. Astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, voi munci și îmi voi face cadou lansarea piesei «Nemuritori», pe care soțul meu a scris-o pentru mine și a înregistrat-o cu gândul la noi. Dacă îmi doresc neapărat, o pot considera cadoul lui pentru mine pentru Ziua Îndrăgostiților.

Poate îmi voi cumpăra și un buchet de flori, dacă voi avea timp. Dar cred că cel mai mult îmi doresc ca piesa aceasta să ajungă la cât mai mulți oameni, oameni care iubesc și care își arată asta ori de câte ori simt să o facă. Și, mai mult, la oameni care din n motive aleg să țină sentimentele frumoase pentru ei, în speranța că povestea noastră împreună cu această piesă îi va motiva să creadă că sufletele-pereche există și că mai bine spui acum un «Te iubesc», decât un îmi pare rău că nu am făcut-o», când e deja prea târziu”, a mai spus Mădălina.

NOSFE, Darius Vlad Crețan pe numele lui real, s-a născut la 24 martie 1985, la Galați. În noaptea dinspre 16 spre 17 octombrie 2022, a susținut un concert la Romaero, în București, unde a concertat împreună cu trupa SATRA BENZ, al cărei solist era. După spectacol, însă, i s-ar fi făcut rău. Odată ajuns acasă, a murit în urma unui infarct.