Mădălina Dogaru trăiește o poveste de dragoste cum rar ți-e dat să vezi. Artista a fost cerută în căsătorie pe plajă și a devenit mămică pentru prima oară

Mădălina Dogaru, cunoscută și ca Marilyn Monroe de România, și-a schimbat viața radical. Este căsătorită și a devenit mămica unui copil minunat.

22 oct. 2023, 17:18

Mădălina Dogaru a ajuns în lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de zece ani, pe când era asistentă TV la emisiunea „La un pahar Favorit”. După ce a absolvit Liceul Pedagogic Ștfen cel Mare din Bacău, Mădălinei i s-a propus și un proiect muzical etno. Împreună cu sora ei a cântat muzică populară, apoi a dat de gustul succesului cu ajutorul unui alt gen muzical. Asemănarea cu celebra Marilyn Monroe i-a adus titulatura de „Marilyn Monroe de România”.

Citește și: Alina Sorescu, după divorţul de Alexandru Ciucu: „Doar aşa poţi înţelege dimensiunea iubirii”. Cine este bărbatul divorţat din showbiz care îi face avansuri acum

În prezent, Mădălina cunoaște și o altă latură a vieții, cea de familie. Destinul i l-a scos în cale, pe Instagram, pe cel care avea să-i devină soț și sprijin în noua sa carieră muzicală.

„Mi-a dat cerere de prietenie pe Instagram, am schimbat câteva vorbe și a rămas să ne vedem. Am așteptat o săptămână să mă sune, m-am trezit în fiecare zi la 5:30 să mă machez, că dacă mă suna când eram la serviciu să ne întâlnim, trebuia să fiu aranjată. Și nu m-a sunat! După o săptămână jumate, sora mea mă descuraja, îmi zicea să-l las, eu am negat și am spus: NU! Bărbatul ăsta va fi soțul meu, nu contează cum și în ce fel! Am avut un feeling. Apoi m-a sunat, ne-am văzut, și la nici patru luni de zile m-a cerut de soție, frumos, la malul mării, în genunchi, inel, șampanie și toate cele”, a declarat Mădălina Dogaru, pentru Star Popular.

Citește și: Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat! Reacția incredibilă a lui Cabral. ”L-ai făcut praf. I-a pierit pofta de însurat”

La patru luni după, Mihai a cerut-o de soție, iar la scurt timp au comceput și primul lor copil, pe abelia, o fetiță care le-a întregit familia.

„Apoi am făcut și bebe foarte repede. Ne gândeam că trece vremea și suntem bătrâni… După vreo șase luni de când ne cunoscusem l-am anunțat că va fi tată. Un termen scurt, dar nu a fost ceva ce s-a întâmplat, ne-am propus asta. Lucrurile au fost asumate de ambele părți.  Abelia este o floricică japoneză, ca un clopoțel mic alb. Totul a pornit de la melodia Andrei, Abelia, mi-a plăcut atât de mult cum pronunța… și atunci am zis că dacă voi avea vreodată o fetiță, o s-o cheme Abelia. Religios, vine de la Abel, care este copilul lui Dumnezeu”, a mărturisit cântăreața.

Mădălina Dogaru nu a putut renunța la prima sa dragoste – muzica. Artista iubește muzica populară și a revenit cu un proiect muzical de excepție, transformând melodii celebre în cover-uri etno.

„Am fost la o petrecere, de revelion, unde a cântat Claudia Ghițulescu. Cu o nostalgie i-am spus soțului ce dor mi-ar fi să cânt din nou. El m-a încurajat să-mi reiau activitatea, am dat câteva telefoane și proiectul a prins contur. Un proiect etno cu cover-uri tradiționale românești, hore, sârbe, inspirate în mare parte din muzica populară tradițională moldovenească, de la doamna Mioara Velicu pe care o ador”, a dezvălui Mădălina.