Mădălina Ghenea a ajuns de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate vedeta, apariția i-a șocat pe fani – FOTO

Mădălina Ghenea și-a surprins urmăritorii cu ultima ei apariție de pe rețelele sociale. Vedeta s-a fotografiat cu fața roșie și foarte umflată, iar fanii au rămas șocați când au văzut imaginile publicate de vedetă.

21 nov. 2023, 18:57
Mădălina Ghenea a ajuns de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate vedeta, apariția i-a șocat pe fani – FOTO
Mădălina Ghenea îi ia apărarea avocatului Robert Roşu

Mădălina Ghenea este foarte apreciată pentru frumusețea ei, dar și pentru rolurile din diverse filme de la Hollywood.

Frumoasa româncă a reușit să își clădească o carieră de succes în domeniul modelling-ului, al cinematografiei, dar și în domeniul afacerilor. Mădălina Ghenea este urmărită de foarte multe persoane în mediul online, însă cu ultima apariție și-a cam șocat fanii.

Citește și: Game, Set, Match! Mădălina Ghenea i-a spus „Adio!” tenismenului Grigor Dimitrov după șapte luni de relație

Fotomodelul s-a fotografiat cu fața roșie și umflată, lucru care i-a șocați pe fanii care o urmăresc în online. Mădălina nu a stat prea mult pe gânduri și i-a calmat pe internauți, explicându-le motivul pentru care chipul ei arată diferit.

Mădălina Ghenea: ”Încep din timp îmbunătățirile pentru elasticitatea pielii mele”

Vedeta a publicat mai multe clipuri video în care a mărturisit faptul că a apelat la medic pentru o procedură la nivelul feței numită ”Terapia Vampir”.

În urma intervenției, Mădălina Ghenea a rămas cu fața roșie și umflată, dar asta nu pentru multă vreme. Fotomodelul a precizat că fața ei va arăta astfel doar pentru câteva zile, până când reacțiile adverse se vor retrage, iar fața ei va arăta impecabil ulterior.

„Puțin roșu și umflat pentru câteva zile, dar dr. Goldberg a clarificat că Terapia Vampir reprezintă mai mult decât rezultate imediate. Este vorba despre stabilirea unei fundații pentru sănătatea de durată a pielii. Încep din timp îmbunătățirile pentru regenerarea și elasticitatea pielii mele”, a scris Mădălina pe rețelele sociale.

Recent, Mădălina Ghenea a ieșit în evidență prin nenumăratele fotografii pe care le-a postat în mediul online. Mai precis, vedeta s-a pozat în lenjerie intimă, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară.

„Vai, o frumusețe copleșitoare! I-aș dedica un poem dacă nu aș fi născut în anul 1200”, a scris un urmăritor italian pe pagina de Instagram a Mădălinei Ghenea.

„Cea mai frumoasă femeie din lume”, a mai scris un internaut.

”Ești de vis, ireal de frumoasă!”, a fost părerea altui urmăritor.

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Scala din Milano. Actrița a atras toate privirile